MENU

Να πετύχει την δεύτερη σερί της νίκη θα προσπαθήσει στο αυριανό ματς της 17ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο την Ζάκυνθο η Καλαμάτα.

Το συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη το οποίο προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μεσσηνίας ολοκλήρωσε το Σάββατο (24/2), την προετοιμασία του για το ματς με τους «κυανοκίτρινους» με χαλάρωμα θα αγωνιστεί σε αυτό με δύο απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Λιόλιος που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, αλλά και ο Ρονκάτο που αποβλήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Πάμισο. Από εκεί κι έπειτα αμφίβολη στο ματς με τους Επτανήσιους είναι η συμμετοχή των Κασούκα και Καλογερόπουλου οι οποίοι ωστόσο έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» που αναχώρησε για την Ζάκυνθο συμπεριλήφθηκαν οι: Γκόμες, Μπεσσής, Παπουτσοαγιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Νινιός, Ερέκι, Καντούτσης, Βιγκιλάντε, Σαραντόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Τορεζάνι, Μερκούρης, Κασούκας, Ντε Νίκολο και Τσιγαρίδης.

Δίχως δύο στην Ζάκυνθο η Καλαμάτα