MENU

Με ισοπαλία άρχισαν τις υποχρεώσεις τους για το 2018 Ταμυναϊκός και Αιολικός. Το συγκρότημα της Μυτιλήνης ήταν μεν καλύτερο στο παιχνίδι, ωστόσο οι Ευβοιείς κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Στα του αγώνα η ομάδα του Βαγγέλη Λαθουρά ήταν αυτή, η οποία κατάφερε στο 40΄ να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Ραμπαβίλα, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Ψυρρόπουλου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 76΄ χάρη σε τέρμα του Κουτσούμπα έφεραν το ματς στα ίσα.

Στο 86΄ ο Αιολικός έφτασε κοντά στο 1-2, η εκτέλεση φάουλ όμως του Λαμπράκη αρχικά και εν συνεχεία η κεφαλιά του Παπαδόπουλου σταμάτησαν δις στο δοκάρι της εστίας του Μπάρδη. Στο 88΄ το συγκρότημα του Αλιβερίου έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κρόκου με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος, Πιλάτης, Καρράς, Αναστασίου Β., Αναστασίου Μ., Κώτσι, Ζάχι, Μήτρου, Ραμπαβίλας, Κούρτης (83’ Ζαρίφης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώτας, Νυφαδόπουλος (46’ Καπταγιάννης), Κρητικός (76’ Καδής), Τάχιας, Κριπιντίρης, Κεσίδης, Διακορώνας (70’ Κουτσούμπας), Παλαμουτσής, Λαλάς (65’ Παπαδόπουλος Θ.), Λαμπράκης, Μπουρούς.

Ταμυναϊκός - Αιολικός 1-1