MENU

Χωρίς νίκη έμεινε για ακόμα μια αγωνιστική ο Σκουφάς Κομποτίου, εν αντιθέσει με την ομάδα της Κρανούλας η οποία πρόσθεσε, ακόμα έναν βαθμό στην συγκομιδή της. Η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα ήταν αυτή που μπήκε, καλύτερα στον αγώνα από τους γηπεδούχους και στο 31΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Γκέκα αποκρούστηκε με δυσκολία σε κόρνερ από τον Παπαχρήστο.

Η απάντηση από το συγκρότημα του Ηλία Μαγκάκη ήρθε στο 33΄, με τον Σταμούλη ο οποίος από καλή θέση, σούταρε ψηλά άουτ. Στο 36΄ οι «οράνιε» απείλησαν εκ νέου η προβολή όμως του Τσουμάνη, δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε.

Τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ένα σουτ του Μπαλάφα για λογαριασμό του Σκουφά, το οποίο και απέκρουσε ο Αρχοντάκης, σε κόρνερ στην κλειστή του γωνία. Στην επανάληψη η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε πιο αποφασισμένη στον αγώνα, και στο 56΄ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Τσουλιάη πέρασε δίπλα από το τέρμα του Παπαχρήστου.

Στο 68΄ η Δόξα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γκόλια με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Σταμούλη. Ο Σκουφάς όπως ήταν αναμενόμενο έχοντας υπέρ του και το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε για να φτάσει στο γκολ, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει. Μοναδική καλή στιγμή για τους Αρτινούς, ήταν η εκτέλεση φάουλ του Νταλάκα στο 90΄ η οποία πέρασε, ελάχιστα δίπλα από την εστία της Δόξας με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ(Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Τάσσος (62' Νταλάκας), Σχισμένος (76' Ασπροποταμίτης), Πέτσας, Καλπακούλας, Παππάς, Βερλέκης (81' Παρράς), Μαγκάκης, Χριστογιάννης, Μπαλάφας, Σταμούλης.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Νάσιος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Μαρμούτας (86' Παρχαρίδης), Ζδραβός, Μιχάλης, Τσιέπας (90' Ριστάνης), Γκέκα (94' Νούγιας), Τσουμάνης, Χριστακόπουλος (83' Νιτσιάκος).

Σκουφάς Κομποτίου - Δόξα Κρανούλας 0-0