MENU

Στην έκδοση επιστολής με την οποία κάνει γνωστή την αποχώρηση του από την ομάδα, έπειτα από μια πενταετία στον πάγκο της, προέβη ο τεχνικός του Λουτρακίου Νίκος Μεσολόγγης.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ήρθε η ώρα λοιπόν. Αντίο Αολάρα μου μετά από πέντε χρόνια. Γεμάτος συναισθήματα και αναμνήσεις, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα Κορινθίας, ένα Κύπελλο Κορινθίας, μια άνοδο στην Γ´εθνική μέσα από την διαδικασία των μπαράζ (να ανεβαίνει μια ομάδα στις τέσσερις) τρείς χρονιές στην Γ´εθνική με εξαιρετική παρουσία, με μεγάλες εμφανίσεις, αποτελέσματα και πορείες αντάξιας των ανθρώπων που αποτελούσαν αυτό το club.

Ευχαριστώ απο καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας Καναβό Θωμά καθώς και την οικογένεια του,τον γραμματέα Γέρου Δημήτρη,τους αντιπροέδρους Οικονόμου Γιώργο-Κουλουμέντα Ηλία,τον ταμία Δημάκη Παναγιώτη,τον υπεύθυνο γραφείο τύπου Βλάχο Ιωάννη, τον Τάσο Φίλη, τον Τάκη Πάστρα,το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, τον άνθρωπο που στην συνείδηση μου συνεχίζει να μου δίνει δύναμη και ας μην είναι πια ανάμεσα μας Μαργαρίτη Γιώργο, τον επι τέσσερα χρόνια γενικό αρχηγό Σπανίδη Πέτρο, τον τωρινό Ζωνίτσα Άρη, τον έφορο Παντελέου Θεόδωρο, τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας Αρβανιτάκης Νικόλαος, Στεφανίδου Παναγιώτα, Δημητρακοπούλου Σταματίνα, τους προπονητές των ακαδημιών Νούλα Γιάννη, Πέτρου Σωκράτη (που είναι και η αιτία αυτής της γνωριμίας με την ομάδα) τον άμεσο συνεργάτη μου προπονητή φυσικής κατάστασης Καραμανώφ Δημήτρη, καθώς και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη και την στήριξη τους στο πρόσωπο μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια για την αφοσίωση, την υπομονή την μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν για την εκπλήρωση των εκάστοτε στόχων και τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Ευχαριστώ την διοίκηση που πριν πέντε χρόνια με επέλεξαν,με στήριξαν και μου δώσανε την δυνατότητα να οδηγήσω αυτήν την ομάδα στις κορυφαίες χρονιές στην ιστορία της και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό που παρουσιάσαμε. Ένας μεγάλος κύκλος της προπονητικής μου ζωής έκλεισε.Είμαι ευγνώμων για τις αξίες, τα ιδανικά, τις χαρές που μου έδωσε αυτή η ομάδα, μα πάνω από όλα για τους ανθρώπους που γνώρισα και αυτά που αντιπροσώπευαν.

Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια,αφού υπάρχει η τεχνογνωσία απο τους ανθρώπους που με πίστη,δουλειά,συλλογικότητα να θέσουν και να φτάσουν σε καινούργιους στόχους.

Με εκτίμηση,

Νίκος Μεσολόγγης»

Μεσολόγγης: «Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε»