MENU

Τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ισοπαλιών, αλλά και σ΄αυτό των δύο σερί αγωνιστικών δίχως γκολ, έβαλε ο Ολυμπιακός ο οποίος πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή. Η ομάδα του Τίμου Καβακά ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Ηπειρώτες, και στο 13΄ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Φλίγκου αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των «κυανόλευκων».

Στο 27΄ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Κωστόπουλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Τρανουλίδη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι Θεσσαλοί, το πέτυχαν στο 29΄με τον Φλίγκο. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Ολυμπιακός ενέτεινε τις προσπάθειες του προκειμένου να φτάσει στο 2-0, κάτι το οποίο κι έγινε στο 42΄ με τον Φλίγκο, να πετυχαίνει το δεύτερο του προσωπικό γκολ αλλά και αυτό της ομάδας του διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και στο 52΄ έφτασε κοντά στο 3-0, ο Τρανουλίδης ομως είπε όχι στο σουτ του Ευθυμιάδη. Ότι δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να κάνουν στην φάση αυτή, το έκαναν στο 65' με το διαγώνιο σουτ του Δωματά. Στο 68΄ ο εν λόγω παίκτης μετά το γκολ του, είχε ακόμα μια ευκαιρία να χρηστεί σκορερ, το σουτ του όμως έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Τρανουλίδη με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος (72' Τέλλος), Ζώνας, Οικονόμου, Σταύρου, Δωματάς, Ευθυμιάδης, Ντα Κόστα (74' Α. Κόκας), Φλίγκος (68' Αναστασίου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Ντανάι, Κορέσσι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης (32' Μαλλάτος), Μανιώτης (11' λ.τρ. Παπακίτσος), Άτσκα, Μπότσαρης, Μπαλογιάννης (57' Χαριτόπουλος), Κουμπής.

Στραβοπάτησε στην Άρτα ο Διαγόρας

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 2ου ομίλου, ξεχωρίζει η ήττα του Διαγόρα Σεβαστής στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη με 1-0, βάζοντας παράλληλα τέλος στο αήττητο που είχε από τα τέλη Δεκεμβρίου μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Πιερίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

2ος όμιλος

Αστέρας Πετριτή – Τηλυκράτης 1-1

Ένωση Ιστιαίας – Απόλλων Λάρισας 0-1

Θεσπρωτός – Πύδνα Κίτρους 0-2

Καραϊσκάκης – Διαγόρας Σεβαστής 3-0

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Νίκη Βόλου 1-0

Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-0

Ρήγας Φεραίος – Αμβρακία Κωστακίων 4-2

1.Απόλλων Λάρισας 30

2.Διαγόρας Σεβαστής 28

3.Ολυμπιακός Βόλου 27

4.Πύδνα Κίτρους 24

5.Νίκη Βόλου 23

6.Καραϊσκάκης 21

7.Τηλυκράτης 19

8.Ρήγας Φεραίος 17

9.Εθνικός Φιλιππιάδας 12

10.Πιερικός 12

11.Θεσπρωτός 9

12.Αστέρας Πετριτή 9

13.Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 9

14.Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 9

15.Αμβρακία Κωστακίων 7

16.Ένωση Ιστιαίας 5

Θέσεις 1:Άνοδος

15-16: Υποβιβασμός

Επόμενη Αγωνιστική (18/12)

Αμβρακία Κωστακίων – Θεσπρωτός

Απόλλων Λάρισας – Διγόρας Σεβαστής

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ολυμπιακός Βόλου

Εθνικός Φιλιππιάδας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Νίκη Βόλου – Καραϊσκάκης

Πιερικός – Ρήγας Φεραίος

Πύδνα Κίτρους – Αστέρας Πετριτή

Τηλυκράτης – Ένωση Ιστιαίας

Ολυμπιακός Βόλου - Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0