MENU

Αποδεσμεύσεων συνέχεια για την Παναχαϊκή, καθώς μετά τους Καθάριο, Χούσα και Λαμπρόπουλο, ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις των Αχαιών.

Ο λόγος για τον Αντώνη Βασιλείου, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κοκκινόμαυροι», ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα έπειτα από επιθυμία του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι ιθύνοντες του πατραϊκού συλλόγου προχώρησαν στην λύση της συνεργασίας τους μαζί του, ευχόμενοι στον ίδιο καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται, μετά από επιθυμία του ιδίου, η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Βασιλείου τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο χρονικό διάστημα το οποίο αποτέλεσε μέλος της Παναχαϊκής, άφησε σε όλους μας εξαιρετικές εντυπώσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Από την πλευρά του ο παίκτης προχώρησε σε δήλωση, μέσω της οποίας ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας, την Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της Παναχαϊκής με τους οποίους, στο χρονικό διάστημα που συμπορευτήκαμε, αισθάνθηκα ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

Είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει σύντομα η Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου»

Βασιλείου: «Η Παναχαϊκή θα επιστρέψει σύντομα στα μεγάλα σαλόνια»