MENU

Ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα» μετά από αυτές των Κατσικοκέρη και Στεφανάκου, φρόντισε να ρίξει ο Εργοτέλης, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε στους «κιτρινόμαυρους» από το 2009 μέχρι το 2012, διάστημα στο οποίο αυτοί αγωνίζονταν στην Super League, επιστρέφει σ΄αυτούς προκειμένου να τους βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο αριθμός των παικτών που έχει αποκτήσει η ομάδα του Ηρακλείου, ανέρχεται στους πέντε καθώς εκτός από τους Κατσικοκέρη και Στεφανάκο, έχουν αποκτηθεί ακόμα οι Δημήτρης και Τζανής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός του Εργοτέλη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Σέρχιο Λεάλ δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Εργοτέλη, στο σπίτι μου. Γυρίζω μετά από 4 χρόνια αλλά με την ίδια ενέργεια όπως και τότε για να επιστρέψουμε στην Super League. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να στείλω θερμούς χαιρετισμούς στον κόσμο του Εργοτέλη: το νούμερο 10 επιστρέφει!».

«Βόμβα» Εργοτέλη με Λεάλ