MENU

Στην πραγματοποίηση ακόμα δύο αποδεσμεύσεων, ανεβάζοντας με τον τρόπο αυτό τον αριθμό αυτών που έχουν φύγει στους έξι, προέβη η διοίκηση του Αγίου Ιερόθεου.

Έτσι μετά τους Μπερτσιά, Κακλαμάνο, Νταουτάι, Τερεκανίδη, παρελθόν από τις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» αποτελούν οι Νίκος Τσώνης και Δημήτρης Ζουζουλής.

Οι δύο παίκτες έπειτας απο συζήτηση που είχαν με την διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, αποφάσισαν να ακολουθησούν χωριστούς δρόμους, με συνέπεια να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό, Νίκο Τσώνη, και τον ακραίο επιθετικό, Δημήτρη Ζουζουλή. Οι δυο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τη διοίκηση και συμφώνησαν προκειμένου να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης την επόμενη σεζόν. Τόσο ο Τσώνης όσο και ο Ζουζουλής αποκτήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.

Η οικογένεια του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.»

Τέλος από τον Άγιο Ιερόθεο Τσώνης, Ζουζουλής