MENU

Επεισοδιακό φινάλε είχε η εξ αναβολής αναμέτρησης του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γρίμμα του συνδέσμου Αθηνών, όταν ο πρόεδρος της ομάδας της Μυτιλήνης Σταύρος Γρυπιώτης πλησιάσε τον πάγκο της ομάδας της Ηλείας, όπου και επιτέθηκε στον τεχνικό των φιλοξενούμενων Ηλία Φωτόπουλο, τον οποίο χτυπούσε μπροστά στα μάτια των παικτών.

Αμφότεροι πέντε λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα, είχαν φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η κατάσταση ξέφυγε, την ίδια στιγμή που η διαιτητική τριάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα το εν λόγω συμβάν να έχει καταγραφεί στο φύλο αγώνα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί των «κυανόλευκων», βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια όπου και προφανώς περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΒ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ομάδας της Λέσβου έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Γρίμμα και των βοηθών του, τα οποία επικεντρώνονται σε δύο φάσεις.

Σ΄αυτή του 85΄ όπου γκολ του Βαγγελή δεν μέτρησε έπειτα από υπόδειξη για οφσάιντ και στο 88΄ όταν μετά από σουτ του Αθανασόπουλου,η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή του τέρματος του Σούλη, ο πρώτος βοηθός όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι πάικτες των γηπεδούχων να πέσουν πάνω του.

Επεισόδια στη Μυτιλήνη μετά το τέλος του αγώνα Αιολικός – ΠΑΟ Βάρδας