MENU

Την όγδοη του εντός έδρας νίκη, και συνολικά δωδέκατη στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Σ΄ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα , κι έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι το αξιόλογο, η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο 49΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Βόσδου.

Ο Ευσταθίου έκανε παράλληλη μπαλιά, και ο αμυντικός της ομάδας της Δυτικής Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Ζιάκα. Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κοκκινόμαυροι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από τους φιλοξενούμενους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 70΄ να φτάσει κοντά στο 2-0, η κεφαλιά όμως του Γεωργίου πέρασε άουτ.

Από το σημείο εκείνο και μετά, οι Πόντιοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Γεωργίου στο 89΄, δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε καθώς κατέληξε άουτ. Έπειτα από την φάση αυτή ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι το οποίο ήταν υπέρ των γηπεδούχων, στην προσπάθεια που έκαναν για να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γιάννης Πολλαετίδης) : Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μάντζιος, Γιαξής, Παπαδόπουλος, Τσουκάνης, Ζανέττου (75΄ Κανούλας), Γεωργίου, Ευσταθίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Παπανώτας): Ζιάκας, Καραπέτρος, Βοσνιάδης (46΄ Παπαδημητρίου), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Βόσδου (58΄ Χιονίδης), Μαχρίδης, Ζιγκερίδης, Φωτιάδης (55΄ Σαλιασβίλι), Ντουτσαρίδης, Λιόνης.

Απόλλων Καλαμαριάς - Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0