MENU

Το όγδοο της εντός έδρας τρίποντο, πέτυχε η Νίκη Βόλου έπειτα από τρεις ισοπαλίες στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες. Στα του αγώνα η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Φθιωτείς και στο 26΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Κιπτίου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη. Οι «κυανόλευκοι» μετά το γκολ που πέτυχαν πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν δύο ευκαιρίες, προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους κάτι το οποίο και δεν έγινε.

Αρχικά στο 31΄ όταν ο Μπαλαράμπε νίκησε στην έξοδο τον Καρανάσιο, το πλασέ τους όμως κατέληξε πάνω από την εστία, και εν συνεχεία στο 42΄ με το σουτ του Σκοπελίτη να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία των «πρασίνων». Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις δύο αυτές ευκαιρίες τους οι Θεσσαλοί, το κατάφεραν στο 45΄με την προβολή του Ναουμίδη αποτέλεσμα το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο θα το έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Στο 52΄ με το σουτ του Ραπάι το οποίο και απέκρουσε ο Βρονταράς, και στο 53΄ με το πλασέ του Καντού να φεύγει ελάχιστα άουτ από την εστία των «κυανόλευκων».

Από το σημείο εκείνο και μετά η Νίκη ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα, με συνέπεια να δημιουργήσει πέντε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του στερεοελλαδίτικου συγκροτήματος, με πιο χαρακτηριστική αυτή του 61΄ όταν το σουτ ου Ελευθεριάδη πέρασε ελάχιστα άουτ από τα καρέ των φιλοξενούμενων με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφυριγμα του διαιτητή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κώστας Βελιτζέλος): Βρονταράς, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Κιπτίου, Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Σκοπελίτης (56' Κόλα), Ιορδανίδης (83' Μέτσε), Μπαλαράμπε (83' Ματθαίου).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Πατσαρούχας (46' Κακάβας), Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού, Ραπάι.

Νίκη Βόλου - Οπούντιος Μαρτίνου 2-0