MENU

Μετά την περιπέτειά του στα γήπεδα της Αγγλίας, ο βετεράνος μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του ΟΦΗ. Ο 39χρονος άσος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του Ηρακλείου, ωστόσο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά τον Ιανουάριο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κι αυτό γιατί οι «Ομιλίτες» δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή παίκτη του οποίου το δελτίο ήταν στο εξωτερικό. Αναμένεται πάντως άμεσα να ξεκινήσει προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Γκουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Κιάσσος θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με τον ΟΦΗ με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του την κρητική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, από τον Ιανουάριο και μετά, οπότε και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής . Ο Κιάσσος έπαιζε πέρσι στην Αγγλία και οι παίκτες που αγωνιζόταν εκτός Ελλάδος, δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή πριν τον Ιανουάριο.

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, για μόνιμη εγκατάσταση και θα δουλέψει τα επόμενο δίμηνο, με την κρητική ομάδα. Ο Κώστας Κιάσσος γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1975 στα Χανιά και έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ τρείς φορές στο παρελθόν. Το 1993-1998 (86 συμμετοχές-4 γκολ), το 2000-2003 (67 συμμετοχές-12 γκολ) και το 2009-11 (62 συμμετοχές-2 γκολ). Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει αγωνιστεί ακόμη σε Παναθηναικό, Ηρακλή, Νουμάνθια, Πανιώνιο, Ανόρθωση, Λεβαδειακό, Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παραλίμνι, Πανσερραικό, Απόλλωνα, Παναχαική. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αγγλία με την Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ (Conference)».

Κιάσσος... η επιστροφή στον ΟΦΗ!