MENU

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Παναχαϊκή, το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αυτό που έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς που θα υπάρχει στους «κοκκινόμαυρους»την επόμενη μέρα.

Σε περίπτωση που τελικά η ομάδα περάσει στα χέρια, των Ελληνοσουηδών επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει την επιθυμία να πάρουν τον έλεγχο της ΠΑΕ τότε θα υπάρξουν αλλαγές που θα έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Σάκης Τσιώλης και ο Δημήτρης Δρόσος αποτελούν παρελθόν από την αχαϊκή ομάδα, ενώ αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, θέση την οποία και κατείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κώστας Χαλκιάς.

Σύμφωνα με την «Sportime» επικρατέστερος προκειμένου να αναλάβει την θέση αυτή φέρεται να είναι ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από το πόστο αυτό από τον Άρη, όσο τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους οποίους μετρά στο βιογραφικό του τέσσερις ανόδου στην Super League.

Ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα του, από την στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης των μετοχών στους υποψήφιους επενδυτές .

Παναχαϊκή: Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Μυροφορίδης