MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE

Την όγδοη του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλων Πόντου, αποτέλεσμα που τον βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης... Σ΄ένα παιχνίδι το οποίο στα πρώτα του λεπτά ήταν αναγνωριστικό ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που στο 23΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, η εκτέλεση φάουλ όμως του Καπία σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Πολίτη.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 27΄ οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη χάρη σε πλασέ του Σουντουρά. Οι φιλοξενούμενοι έπειτα από το τέρμα που δέχτηκαν προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 36΄ η σέντρα σουτ όμως του Βουκμίροβιτς βρήκε στο δοκάρι της εστίας του τέρματος του Πολίτη.

Η απάντηση των Ποντίων ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με το σουτ του Κυβελίδη να αποκρούεται με τα ακροδάχτυλα από τον Μέλκα σε κόρνερ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Κυβελίδης στο 43΄ με σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β΄ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ ο Καραϊσκάκης κατάφερε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς.

Ο Αγτζίδης ανέτρεψε τον Παπανίκου, μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο Βουκμίροβιτς που κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι ευστόχησε κάνοντας με τον τρόπο αυτό, το 2-1. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Αρτινοί πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Ωστόσο στο 82΄ οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί, που έφτασαν κοντά στο 3-1, το σουτ όμως του Σουντουρά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Μέλκα, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Μπρίτο, Τσουμάνης (46′ Αγτζίδης), Κυβελίδης (84′ Δημητριάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (90′ Θεολόγου), Σαμαράς Βλάχος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας (52′ Καψάλης), Καραγιαννίδης, Παντίδος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Ψιάνος (46′ Ροντρίγκεθ), Βουκμίροβιτς, Κάκκο (46′ Χούσος), Αλεξιτς, Τζιώρας
Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης 2-1