MENU

Ένα νέο ξεκίνημα μετά την εντός έδρας ήττα της από τον ΑΟΧ Κισσαμικό, η οποία είχε σαν συνέπεια να βάλει τέλος στο αήττητο της φιλοδοξεί να κάνει στο εντός έδρας παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Εργοτέλη η Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη η οποία θέλει το τρίποντο προκειμένου να παραμείνει κοντά στην 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στο μπαράζ με τον 13ο της Super League, θα αγωνιστεί απέναντι στους Κρητικούς δίχως τον τιμωρημένο Τσελεπίδη που αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και ο τραυματίας Πέτριτς.

Στον αντίποδα οι Πολίμος, Σούλης και Σωτηράκος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, όπως και ο Αργυρόπουλος ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στην μέση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστη η αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» την οποία και αποτελούν οι: Σούλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Mόσνι, Mοντιέλ, Σωτηράκος, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος, Κυνηγόπουλος, Κολ, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Kόβατσετς και Μπαστακός.

Παναχαϊκή: Στην αποστολή Πολίμος, Σωτηράκος και Σούλης, εκτός ο Πέτριτς