MENU

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός θα είναι ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας των Χανιωτών. Ο Μπάμπης Χριστόγλου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για τον καθιερωμένο αγιασμό, όπου και γνωστοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φιλία του με τον εκ των διοικητικών ηγετών της ομάδας, Ηρακλή Νύκταρη, ενώ έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο του ΑΟΧ την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά όσα είπε: 

«Από σήμερα είμαι υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας. Θα έρχομαι αρκετές φορές στα Χανιά γιατί έτσι κι αλλιώς μ' αρέσουν. Ερχόμουν έτσι κι αλλιώς. Τα αγαπάω πολύ τα Χανιά. Ελπίζω η ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία, την αξίζει, είναι καλή ομάδα και με το "κουμάντο" της φετινής διοίκησης ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το αν ο ΑΟΧ μπορεί να ανέβει στη Super League: «Στόχος είναι η ομάδα να πάει στη Σούπερ Λιγκ. Οτιδήποτε άλλο δεν νομίζω ότι πάει για τα Χανιά. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία».Για τον ρόλο του στην ομάδα και τη σχέση του με τον Νύκταρη: «Ναι, είμαστε πολλά χρόνια φίλοι με τον Ηρακλή και με τα υπόλοιπα παιδιά και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους. Χώρια ότι μ' αρέσουν πολύ τα Χανιά! Το λέω για να μην παρεξηγηθώ αλλά με τον Ηρακλή είμαστε πολλά χρόνια φίλοι».

Οσο για το αν παρακολουθήσει το φιλικό με τον Πλατανιά: «Θα έρθω, ναι. Είμαι για διακοπές στο Ρέθυμνο αλλά θα τις... χαλάσω και θα έρθω».

Εκπληξη με Μπάμπη Χριστόγλου στα Χανιά