MENU

Ντέρμπι χωρίς αύριο χαρακτηρίζεται για την Παναχαϊκή το εκτός έδρας ματς της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου με το έπαθλο να μην είναι άλλο από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» στον συγκεκριμένο ματς διαδεχόμενος τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στους Πόντιους στις υπηρεσίες των Πέτριτς, Κόβατσετς και Μασούρα οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου (23/3) με συνέπεια να μείνουν εκτός πλάνων του προπονητή τους.

Επίσης εκτός έχει τεθεί ο Λουμπαρδέας που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην βουβωνική χώρα, αλλά και ο Μουστακόπουλος, εν αντιθέσει με τους Σούλη, Μοντιέλ, Τσελεπίδη, Μαυριά, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης. Αυτή αποτελείται από τους: Σούλη, Κολοβούρη, Πολίμο, Ντάσιο, Τσελεπίδη, Μοσνί Πλέγα, Φουρλάνο, Ελευθεριάδη, Αργυρόπουλο, Κυνηγόπουλο, Κολ, Μοντιέλ, Σταμόπουλο, Σωτηράκο, Παπατόλιο, Μπαστακό, Μαυριά, Μωραΐτη και Πολυχρόνη.

Χωρίς Πέτριτς και Κόβατσετς στο ντέρμπι η Παναχαϊκή