MENU

Ενα πεντάλεπτο αρκούσε στον Ηρακλή, για να "καθαρίσει" το παιχνίδι και να κλείσει τη σεζόν με νίκη. Ο Γιάννης Λουκίνας, "χτύπησε" και πάλι στο 11', φτάνοντας τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον Πασχάλη Κάσσο, να "κλειδώνει" στο 16' τη νίκη του Ηρακλή. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο γκολ, επιτεύχθησαν από αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Με το τρίποντό τους αυτό, οι "κυανόλευκοι", έφτασαν συνολικά τους 26 βαθμούς και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των πλέι οφ. 

O Nίκος Παπαδόπουλος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που μέχρι σήμερα, δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά, με τον Ηρακλή, ενώ χαρακτηριστικό ήταν πως και οι τρεις παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, ήταν από τα τμήματα υποδομής των "κυανόλευκων".

Πρόκειται για τους Στεφανίδη, Τσότρα και Καλφούντζο. Από τη μεριά της η ΑΕΛ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε, είχε την ατυχία, σε δύο από αυτές, να πέσει πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Γιαννίκογλου, που αντέδρασε σωστά. 

Μεγαλύτερη ευκαιρία όλων ήταν αυτή του 71', όταν ο πορτιέρο του Ηρακλή, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, τη κεφαλιά του Πινδώνη.ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης (Μουλόπουλος 46?), Δεληζήσης (Σταθάκης 77?), Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Ριμπέιρο (Λύρας 46?), Πίντο, Κορέιρα Σίλβα, ΜπόγιοβιτςΗρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης (Τσότρας 64?), Πασάς (Καλφούντζος 85?), Τσιλιανίδης, Τόσκας (Στεφανίδης 67?), Κυριακίδης, Κάσσος, Λουκίνας

Φινάλε με νίκη...