MENU

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη, η οποία τους επιτρέπει να διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 20' με τον Μπιτέλη, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, αλλά στο 27' ο Μπλέτσας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. 

Στο 31' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (σε μία φάση που το μαρκάρισμα του Καμπούρη στον Τζέκο ήταν καθαρό και ο διαιτητής... είδε παράβαση), αλλά ο Βουτσιάς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Βέβαια σε αυτήν την απόφαση ο διαιτητής απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου αφήνοντας τους νησιώτες με δέκα! 

Η Αναγέννηση με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και στο 60' πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μίχο. Στο 72' ο Οικονόμου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και πλέον η Αναγέννηση ελπίζει πως την τελευταία αγωνιστική θα επιβληθεί του Αιγινιακού και θα έχει απώλειες βαθμών ο Τύρναβος για να παραμείνει στην κατηγορία. 

Παρέμεινε «ζωντανή» η Αναγ. Καρδίτσας