MENU

Στην κατάθεση ένστασης έπειτα από το φινάλε της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής απέναντι στον Καραϊσκάκη προχώρησε η Καλλιθέα.

Η αθηναϊκή ομάδα προχώρησε στην κίνηση αυτή υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες των Ηπειρωτών δεν μετέχουν στην κεντρική ασφάλιση των ομάδων της Football League, με συνέπεια να είναι ανασφάλιστοι κάτι που έχει σαν συνέπεια ακόμα και την αποβολή από την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με την υπογραφή δήλωσης τους για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έχουν αποδεχτεί και το κοινό συμβόλαιο ασφάλισης των ποδοσφαιριστών. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει, η ποινή σε περίπτωση που περάσουν τρεις μήνες και δεν τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις αυτές είναι ο υποβιβασμός.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να απασχολήσει τον αθλητικό δικαστή, όπου και θα κριθεί η παραμονή της ομάδας της Άρτας ή όχι στο πρωτάθλημα, ενώ στην ίδια κατηγορία σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών είναι και ο Απόλλων Πόντου.

Αναλυτικά το σημείο της προκήρυξης του πρωταθλήματος

Κατέθεσε ένσταση για το ματς με τον Καραϊσκάκη η Καλλιθέα