MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» / ΕΡΤ 3
Άρης
ΑΡΗΣ
1 0
Απόλλων Σμύρνης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Υπό διαφορετικές συνθήκες το σημερινό παιχνίδι του Αρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ντέρμπι... ανόδου, ωστόσο η αναμέτρηση ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα κι αυτό διότι, τα πάντα είχαν κριθεί σχετικά με τα δύο εισιτήρια της ανόδου την προηγούμενη αγωνιστική, όταν Απόλλων και Λαμία, πανηγύρισαν και μαθηματικά την άνοδό τους.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Άρης, ήθελε το τρίποντο για το γόητρό του, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, είχαν ως στόχο να παραμείνουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που είχε την κατοχή, σε ένα ημίχρονο με πολύ αργό τέμπο και έναν Απόλλων Σμύρνης να μένει πίσω από την γραμμή του κέντρου στο μεγαλύτερο διάστημα. Το πρώτο σουτ ήρθε νωρίς ωστόσο στο παιχνίδι, με τον Τάτο να δοκιμάζει στο 05’ έξω από την περιοχή το πόδι του και τον Χιώτη να μπλοκάρει σταθερά.

Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Ντούνης έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, με τον Ταυλαρίδη να μην μπορεί να κάνει την προβολή από κοντά. Όπως στην αρχή έτσι και στα μισά του ημιχρόνου, ο Άρης συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Ντούνη να ψάχνει ωραία στο 27’ τον Ντόγο, ωστόσο και πάλι ο Χιώτης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, όπου βγήκε και πρόλαβε την μπάλα.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος και πάλι για τον Άρη στο 43’, με τον Τζανακάκη να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και τον Ντόγο να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διέφερε σε τίποτα με το πρώτο. Κακός ρυθμός, ελάχιστες φάσεις και ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερα με... αγγαρεία για αμφότερες τις ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 70' η μοναδική αξιοσημείωτη φάση που υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Κονέ που κατέληξε κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει στον Ταυλαρίδη και να αλλάζει πορεία.

Στο 72' στη μοναδική φάση που κατάφερε να φτιάξει ο Αρης, ο Καπνίδης με πολύ ωραία διαγώνια κεφαλιά, έπειτα από την εξαιρετική σέντρα του Πίτου Γκαρσία, νίκησε τον Μπαρτολίνι στον "αέρα" και έστειλε τη μπάλα στα διχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χιώτη, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την ομάδα του Ακη Μάντζιου να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και τον Αρη να παίρνει ένα άνευ ουσίας τρίποντο.

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ντούνης (79΄Ρόβας), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Τάτος (65' Ίλιτς), Ντόγος (56΄ Μπαργκάν)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κάσσος (80΄ Μπαρμπόσα), Ομπόντο (80΄ Περογαμβράκης)

Αρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0