MENU

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Πανσερραϊκού στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την Λαμία για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Οι Σερραίοι που θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ηττών,δοκιμάζονται σε μια από τις αήττητες έδρες του πρωταθλήματος, με τα προβλήματα ωστόσο να μην λείπουν.

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Παναγιώτη Διλμπέρη το οποίο ολοκλήρωσε σήμερα, την προετοιμασία του για τον εν λόγω αγώνα, θα αγωνιστεί σ΄αυτόν δίχως τους Στέβιτς, Βοσκόπουλο και Γκούρτσα.

Ο Σέρβος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του είναι ανέτοιμος, ο δεύτερος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον τελευταίο είναι τελευταίος. Παράλληλα εκτός έμεινε και ο Τάντιτς.

Έτσι στην αποστολή των «λιονταριών» που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, συμπεριλήφθηκαν οι: Ρίστιτς, Μέλκα, Ντοράγκι, Ιωαννίδη, Ταχματζίδη, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Καψάλης, Σιάκκας, Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κάκκο, Κανούλας, Πόζογλου, Τσούτσης και Άντριτς.

Λειψός στην Λαμία ο Πανσερραϊκός