MENU

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Σέρχιο Κόκε.

Ο Ισπανός μίλησε για το γιατί δεν πήρε μεταγραφή στη Μουμπάϊ Σίτι, για τη διοίκηση του Άρη, η οποία όπως είπε έχει θέματα, αναφέρθηκε στο γιατί έφυγε από τον Άρη, ενώ μίλησε και για τον Θεόδωρο Καρυπίδη ο οποίος του είπε «άντε γ@@@σου μ@@@κα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γιατί δεν μπόρεσε να πάρει μεταγραφή στην Μουμπάϊ Σίτι: «Δεν μπόρεσα να υπογράψω γιατί πέρυσι θεωρούμουν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Δεν κατηγορώ τον Άρη γι΄ αυτό. Το πρόβλημα ήταν ότι θεωρούμουν ερασιτέχνης και δεν μπορούσα να γίνω μετά επαγγελματίας. Του ζήτησαν από τη FIFA κάποια αποδεικτικά χαρτιά που να δείχνουν ότι έπαιρνε μισθό. Ζήτησε από τον Άρη τα χαρτιά και δεν του τα έστειλα. Ρίχνω τις ευθύνες στους ανθρώπους που διοικούν τον Άρη».

Για το ποιος από τον Άρη δεν είχε τη διάθεση να τον βοηθήσει: «Δεν ξέρω. Αλλά δεν έχει καλό κόσμο ο Άρης μέσα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον Άρη γιατί τον αγαπάω. αλλά οι άνθρωποι που είναι μέσα έχουν θέματα. Δεν είναι ανθρώπινο. Έχω οικογένεια πρέπει να δουλέψω, θέλω να δουλέψω και δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται σε κάποιον που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του».

Για το γιατί πιστεύει ότι τον κυνηγάνε: «Γιατί εγώ αν μου κάνεις κάτι θα το πω και αυτό δεν τους αρέσει. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι είμαι χοντρός και μ@@κίες που έλεγαν. Γιατί έπαιξα όλα τα παιχνίδια πέρυσι αφού είμαι χοντρός; Ο προπονητής λέει ότι δεν θα μείνω γιατί δεν είμαι έτοιμος. Αυτό έγινε, είναι αλήθεια. Δεν με νοιάζει αλλά δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται. Εγώ είμαι σωστός και αυτό είναι πρόβλημα στον Άρη. Εγώ λέω τι είδα, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι ωραίο να είμαι εγώ πάντα ο κακός και θα δείτε σε λίγο ποιος είναι κακός. Δεν θέλω να κάνω κακό στον κόσμο γιατί ο κόσμος είναι καταπληκτικός και δεν αξίζει αυτός ο κόσμος να έχει τέτοιους ανθρώπους στη διοίκηση».

Για το τι του είπε ο Καρυπίδης: «Άντε γ@@@σου μ@@@κα μου είπε ο Καρυπίδης. Είναι πρόεδρος αυτός; Ο πρόεδρος του Άρη πρέπει να είναι κύριος και σωστός. Γιατί δεν ρωτάτε τον Καρυπίδη να δούμε τι λέει κι αυτός.

Για το ποιος δεν τον ήθελε στον Άρη: «Ο πρόεδρος δεν με θέλει και όχι ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα».

Για το τι θα κάνει από δω και πέρα: «Τώρα θα κάνω προπόνηση με μία ομάδα στη Μάλαγα για να είμαι έτοιμος τον Ιανουάριο και θα πάρω άδεια προπονητή και πιστεύω τον Ιανουάριο να παίξω στην άλλη ομάδα. Αν δε βρω ομάδα, θα σταματήσω τον Ιανουάριο».

Κόκε: «Ο Καρυπίδης μου είπε άντε γαμ..ου μ...κα»