MENU

Την Τετάρτη (17/2) θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA και επίσημα, η απόκτηση του Γκιλέρμε Βαισχάιμερ από τον Πανελευσινιακό.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2006 -2007 από τον Άρη, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Ελευσίνας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ παράλληλα έχει έρθει και η μπλε κάρτα του.

Έτσι το μόνο το οποίο απομένει, είναι η έγκριση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών (ΕΙΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή του από την ομάδα της Δυτικής Αττικής, με τους ανθρώπους της να εμφανίζονται αισιόδοξοι σ΄ότι έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου προχώρησε, έπειτα από τις εξελίξεις που υπήρξαν στο θέμα απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας, και προοριζόταν για αντικαταστάτης του Τόμτσουκ, δέχτηκε πρόταση από ομάδα της Γ΄ Κατηγορίας της Σουηδίας, εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό

Παρελθόν ο Τομτσουκ

Όσον αφορά τον Πολωνό Μπάρτοζ Τόμτσουκ, παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον Πανελευσινιακό, δεν ικανοποίησε με την απόδοση του,εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

«Τελειώνει» του Βαισχάιμερ στον Πανελευσινιακό