MENU

Την στήριξη του κόσμου της ομάδας, αλλά και της τοπική κοινωνίας των Σερρών προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής του στην κατηγορία και παράλληλα να θέσει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, ζήτησε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάολο Κάμπος με συνέντευξη του στην ΕΡΑ Σερρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στη χώρα μας:

«Καλησπέρα στον κόσμο των Σερρών και του Πανσερραϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που επέστρεψα στην Ελλάδα. Οι Σέρρες είναι μία πανέμορφη πόλη, οι άνθρωποι φοβερή και ο Πανσερραϊκός μία ιστορική ομάδα. Χαίρομαι που επιστρέφω ως ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού».

Πώς είδατε την ομάδα με τον Απόλλωνα;

«Είναι σημαντικό που ήρθα μία ημέρα πριν για να δω το ματς. Ξέρω τη δύναμη του Πανσερραϊκού, γιατί παίξαμε πέρυσι αντίπαλοι με τον Άρη. Ήταν σημαντικό να δώσω οδηγίες και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Μείνατε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές;

«Κοιτάξτε, είχαν πάθος, αποφασιστικότητα, αγωνίστηκαν σκληρά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο από το 100%. Με συλλογική δουλειά θα προπονηθούμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Υπόσχομαι στη διοίκηση και τους οπαδούς ότι θα δουλέψουμε σκληρά».

Θα βάλετε τις βάσεις για να δημιουργήσετε μία ομάδα όπως στην Τρίπολη;

«Χαίρομαι που θυμάστε ότι πριν 9 χρόνια είπα πως ο Αστέρας Τρίπολης θα βγει κάποια στιγμή στο Europa League. Τη σεζόν που ανέβηκε νίκησε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι να έχει την απόλυτη στήριξη όλων, των οπαδών και των ΜΜΕ, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε χαρούμενη τη διοίκηση και τους οπαδούς».

Θα δούμε νέα παιδιά να αξιοποιούνται;

«Ο Πανσερραϊκός έχει πολύ καλές ακαδημίες. Θα δουλέψουμε μαζί για να βγάλουμε νέα ταλέντα. Η κύρια δουλειά μου και το όνειρό μου είναι να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση την ομάδα. Να φτάσουμε από την 6η έως το κατώτερο στη 10η θέση και αν η διοίκηση με θέλει και του χρόνου να πάμε για άνοδο»

Η συμφωνία σας είναι ως το καλοκαίρι;

«Ναι. Και είμαι πολύ χαρούμενους που βρήκα ανθρώπους στην ομάδα που μιλούν τη γλώσσα μου, αυτή της σκληρής δουλειάς, ώστε ο Πανσερραϊκός να έχει δυνατούς παίκτες και επαγγελματίες. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς. Τους γνωρίζω από τα τρία περσινά ματς που δώσαμε με τον Άρη. Είδα μεγάλη συμπαράσταση και αυτό θέλω να κάνουν και τώρα».

Θα δούμε καλή μπάλα από τον Πανσερραϊκό;

«Αυτό είναι το όνειρό μου. Δεν μπορώ να κάνω μαγικά. Θέλουμε πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε. Με τη δουλειά ελπίζω να δω την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Είχατε άλλη ομάδα που να φορά κόκκινα;

«Το κόκκινο είναι το χρώμα της καρδιάς. Θα δουλέψω για να μπει αυτή η ομάδα στις καρδιές των οπαδών και να γίνει ακόμα πιο αγαπητή».

Για την πόλη των Σερρών είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το βράδυ θα έρθω με τη σύζυγό μου οδικώς και από αύριο θα δω την πόλη, τους οπαδούς και θα δουλέψω σκληρά».

Τι έχετε να πείτε στα ελληνικά στον κόσμο;

«Είναι η πιο δύσκολη γλώσσα στον κόσμο. Οι λίγες λέξεις που θα πω για τους παίκτες και τους οπαδούς είναι ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους με τη δουλειά μου. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και τη δουλειά μας»

Για το γεγονός ότι οι Τράιος, Καρατζιοβαλής, Τζαναβάρας μίλησαν για τον ίδιο με τα καλύτερα λόγια:

«Είναι φίλοι μου. Το μόνο που έχουμε τόσο σημαντικό στη ζωή είναι η φιλία. Ευχαριστώ τον Θεό που έχω φίλους. Αν αυτοί είπαν τόσο καλά λόγια για μένα, εγώ λέω τα διπλά. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που πάντα μου συμπεριφέρονται σα να είμαι αδερφός τους. Τους αγαπώ και τους εκτιμώ».

Κάμπος: «Του χρόνου πάμε για άνοδο»