MENU

Τρίκαλα – Χανιά 2-1

Την πέμπτη τους εντός έδρας νίκη, πέτυχαν τα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου παρά το γεγονός ότι μπήκε πιο δυνατά στο ματς από τους Κρητικούς, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του αυτή σε κάποιο γκολ. Μοναδική αξιόλογη φάση για τους Θεσσαλούς ήταν το σουτ του Γκονζάλεες το οποίο και απέκρουσε ο Μπλάζιτς , με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 48΄ ζήτησαν κόκκινη κάρτα σε ανατροπή του Κουσκουνά από τον Μπλάζιτς. Στο 59΄ ο ΑΟΤ κατάφερε τελικά να λύσει τον γόρδιο δεσμό χάρη σε πλασέ του Στεφάανοβιτς .

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος , κάτι το οποίο κι έγινε στο 70΄ με το πλασέ του Κουσκουνά , ενώ από την πλευράς τους οι Χανιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 91΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (75’ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (90+4’ Μακρίδης), Γκονζάλες (82’ Χαροντάκης).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Ν. Νύκταρης (35’ Γκέσιος), Σαΐν (37’ Σάντερσον), Μπουζούκης (75’ Ρίκκα), Σταματής, Λίτα.

Εργοτέλης – Αγροτικός Αστέρας 1-2

Την δεύτερη του νίκη μακριά από την έδρα του, πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους «κιτρινόμαυρους» και μόλις στο 1΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε σουτ του Οικονόμου, ενώ στο 12΄ο Καραμπάς ήταν αυτός που με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Το συγκρότημα του Σταύρου Λαμπράκη έπειτα από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, προσπάθησε να φτάσει την επίτευξη ενός τέρματος το οποίο θα το έβαζε εκ νέου μπροστά στο σκορ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 59΄ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσεμπερίδη ο διαιτητής όμως έδειξε παίζεται. Στο 81΄ ο Ίνιατς με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 , το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του αγώνα παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Στεφάνοβιτς, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού (74' Κυριακόπουλος), Κ. Καμαρά, Μπουρσέλης, Ντος Σάντος (59' Μάνος), Δωματάς (46' Ίνιατς), Παμλίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κ. Γεωργιάδης - Γ. Τσουκαλίδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης (62' Σαμουηλίδης), Οικονόμου (91' Καραντασιάδης), Καραμπάς (82' Τοπούζης), Γέσιτς.

Παναιγιάλειος – Καλλιθέα 0-3

Το τρίτο της τρίποντο μακριά από την έδρα της, πέτυχε η Καλλιθέα που επικράτησε με 3-0 του Παναιγιάλειου. Έπειτα από ένα παιχνίδι μοιρασμένο στα πρώτα του λεπτά , το συγκρότημα του Νίκου Παντελή ήταν αυτό το οποίο κατάφερε στο 24΄ να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε γκολ του Μασένα, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ η ομάδα των νοτίων προαστίων, κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του με σου του Λουκάνοβιτς . Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Αχαιοί προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ που θα τους έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, το σουτ όμως του Πέριτς αποκρούστηκε με γροθιές από τον Κατσούλη . Αυτό το οποίο δεν κατάφερε η ομάδα του Γιώργου Μαραντά, το πέτυχε αυτής της Καλλιθέας στο 91΄ με το πλασέ του Προκς, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (66' Λινάρδος), Μίλιτς (66' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Ζουνίνιο (54' Σκαρτσίλας), Πέριτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουκτάρης, Λεβέντης, Πίκολο, Τσώνης, Γκίνη, Σταύρου, Μπέλης (64' Κατσικογιάννης), Μασένα (87' Αρναρέλλης), Φράγκος, Λουκάνοβιτς (71' Προκς).

1.ΑΕΛ 24

2.Απόλλων Σμύρνης 19

3.Τρίκαλα 18

4.Κέρκυρα 18

5.Αναγέννηση Καρδίτσας 16

6.Παναχαϊκή 15

7.Ολυμπιακός Βόλου 14

8.Κισσαμικός 14

9.Καλλιθέα 14

10.Χανιά 14

11.Λαμία 13

12.Αγροτικός Αστέρας 12

13.Αχαρναϊκός 11

14.Εργοτέλης 11

15.Πανσερραϊκός 10

16.Παναιγιάλειος 9

17.Ζάκυνθος 9

18.Πανελευσινιακός 3

Θέσεις 1-2: Άνοδος στην Super League

15-18: Υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική

Επόμενη Αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης

ΑΕΛ – Κέρκυρα

Αχαρναϊκός – Τρίκαλα

Καλλιθέα – Εργοτέλης

Κισσαμικός – Ολυμπιακός Βόλου

Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας

Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος

Πανελευσινιακός – Ζάκυνθος

Χανιά – Πανσερραϊκός

Δυσκολεύτηκαν αλλά κέρδισαν τα Τρίκαλα