MENU

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναιγιάλειος ο οποίος έπειτα από τρεις σερί αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες, βάζοντας παράλληλα τέλος στο μέχρι τώρα αήττητο που είχε ο Κισσαμικός στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απ΄ότι οι Κρητικοί και μόλις στο 8΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Μπουρλάκη. Από το σημείο εκείνο και μετά οι Αχαιοί έπειτα από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο 2-0 χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Πίτκα στο 26΄με το σουτ του Βαττή να μην έχει την κατάληξη που ο ίδιος θα ήθελε. Στο 35΄ οι Μπουρλάκης και Πέριτς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λαζαρίδη, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα προκειμένου να κάνει το 2-0, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση στο 49΄ όπου και ο Λαζαρίδης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή την μπάλα προτού ο Μίλιτς γίνει επικίνδυνος.

Η απάντηση από πλευράς Κισσαμικού ήρθε στο 59΄ με την εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη να περνάει ελάχιστα έξω από τα καρέ του Πίτκα, ενώστο 67΄ το σουτ του Ομάρ για λογαριασμό των «μελανόλευκων» πέρασε δίπλα από τα καρέ των φιλοξενούμενων, με το 1-0 να μένει ως έχει. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, και με εξαίρεση το σουτ του Κολόκα στο 88΄ για λογαριασμό της ομάδας της Πελοποννήσου το οποίο και απέκρουσε ο Λαζαρίδης δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς, κάτι το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Ομάρ, Σανδραβέλης, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (45' λ.τ. Σταμογιάννος), Κρισμάρεβιτς, Πέριτς, Μπουρλάκης (80 Κολόκας), Πέρεθ (56' Σκαρτσίλας), Μίλιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Tσερκέζος, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Λώττας (70' Βλάχος), Πότσι, Βαττής (84' Τσικουδάκης), Μάντζης, Μάνιας (80' Ευθυμιάδης).

http://www.youtube.com/embed/iqxKz56C6no
«Έσπασε» το αήττητο του Κισσαμικού ο Παναιγιάλειος (vid)