MENU

Το ματς, όπου όλοι έχουν επικεντρωθεί, συγκεκριμένα, είναι το Μαλίν-Μπέβερεν για την περασμένη σεζόν στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος. Υπάρχουν 13 άτομα, τα οποία εμπλέκονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η Δικαιοσύνη ακόμη δεν έχει προχωρήσει στις αποφάσεις της.

Μετά από ακροάσεις 6 ημερών, τα στοιχεία ελέγχονται και δικαστικοί κύκλοι, όπως μεταφέρει η διαδικτυακή έκδοση της «DH Les Sports», επισημαίνουν ότι η απόφαση θα βγει «πιο αργά». Το «πιο αργά», όμως, είναι αρκετά ασαφές και ανησυχητικό, μιας και η Δικαιοσύνη του Βελγίου επιθυμεί το ζήτημα να έχει κλείσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, μαζί με την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης στο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών (σ.σ. το αντίστοιχο δικό μας ΑΣΕΑΔ), για την οποία περνούν 7 μέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση.

Σε περίπτωση, πάντως, που υπάρξουν ενοχοποιητικά στοιχεία, που καταδικάζουν τις δύο ομάδες, αμφότερες θα βρεθούν στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Η Μαλίν κινδυνεύει, μάλιστα, και με αφαίρεση 12 βαθμών, ενώ με -6 απειλείται η Μπέβερεν. Ο άλλοτε παίκτης της δεύτερης, Ολιβιέ Μινί, αντιμετωπίζει τις πιο «βαριές» κατηγορίες, που μπορεί να φέρουν είτε 12 μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα είτε 10 με αναστολή, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να υποστούν αποκλεισμό από τις αθλητικές δραστηριότητες από 1 έως 10 χρόνια.

Βέλγιο: Τιμωρία αποκλεισμού από 1 έως 10 χρόνια για τα στημένα παιχνίδια, καθυστερεί η απόφαση