MENU

Στο χθεσινό ματς της Serie A και συγκεκριμένα στο 73' και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο Κιέζα ανατράπηκε από αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», στην εξέλιξη της φάσης η ΣΠΑΛ σκόραρ με τον Βαλότι κάνοντας το 2-1.

Ομως, ο διαιτητής καθ’ υπόδειξη των ανθρώπων που ελέγχουν το VAR πήγε να δει την προηγούμενη φάση και ακύρωσε το γκολ της ΣΠΑΛ και έδωσε πέναλτι στη Φιορεντίνα και το 2-1 έγινε 1-2.

Ολο αυτό θα ήταν περίεργο και ανήκουστο αν δεν είχε συμβεί ξανά στις 5 Αυγούστου του 2017 στην Ολλανδία και στο Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Φίτεσε και τη Φέγενορντ.

Η Φέγενορντ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 όταν στο 54΄ η Φίτεσε σε τετ α τετ πήγε να σκοράρει αλλά ο επιθετικός της ανατράπηκε με τον ρέφερι να μην δείχνει τίποτα.

Στην αντεπίθεση η Φέγενορντ έκανε το 2-0, αλλά ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR δεν μέτρησε το γκολ για να δοθεί τελικά το πέναλτι που δεν είχε υποδειχθεί νωρίτερα.\

Η Φίτεσε ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ, αλλά η Φέγενορντ κατέκτησε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι...

https://www.youtube.com/embed/h9Z_dXhrPQU
Τίποτα περίεργο στο ΣΠΑΛ - Φιορεντίνα, είχε γίνει το ίδιο το 2017 (vid)