MENU

To 3/3 στο International Cup έκανε η ομάδα του Φαν Χάαλ, στο φιλικό... γιγάντων απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα έπειτα τις νίκες επί των Κλαμπ Αμέρικα (1-0) και σαν Χοσέ (3-1). Οι «κόκκινοι διάβολοι» που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Άνχελ Ντι Μαρία, έπαιξαν ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και τις σημαντικές απουσίες των Καταλανών παρατάχθηκαν χωρίς τους Μέσι και Νεϊμάρ. 

Το σκορ άνοιξε από το 8ο μόλις λεπτό, όταν ο Ρούνεϊ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γιανγκ σχεδόν ανενόχλητος, σαν σε... προπόνηση, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να φτιάχνει φάσεις στο πρώτο μέρος όπου είχε την υπεροχή, με την καλύτερη στιγμή των «μπλαουγκράνα» να είναι το δοκάρι του Λουίς Σουάρες. 

Στην επανάληψη ο Ουρουγουανός σκόραρε μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, για να γίνει το 2-0 από τον Λίνγκαρντ στο 65ο λεπτό. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πίεσε για να ξαναμπεί στο ματς, η μείωση όμως ήρθε στο 90' από ένα φοβερό σουτ στην κίνηση του Ραφίνια από το ύψος της περιοχής κι ένα λεπτό αργότερα ο Γιανουζάι διαμόρφωσε το τελικό 3-1. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν (46' Μαζίπ), Άλμπα, Πικέ (69' Μπάρτρα), Βερμάελεν (60' Ματιέ), Αντριάνο (46' Ράκιτιτς), Ινιέστα (69' Γκουμπάου), Μπουσκέτς (69' Χαλίλοβιτς), Σέρχι, Πέδρο (69' Ραμίρεθ), Σουάρες (70' Μουνίρ), ΡαφίνιαΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Φαν Χάαλ): Ντε Χέα (64' Τζόνστοουν), Νταρμιάν (63' ΜακΝέρ), Τζόουνς (64' Σμόλινγκ), Μπλιντ (63' Έβανς), Σο (63' Φελαϊνί), Κάρικ (64' Βαλένσια), Σναϊντερλέν (63' Φελαϊνί), Μάτα (63' Γιανουζάι), Ντεπάι (64' Περέιρα), Γιανγκ (63' Λίνγκαρντ), Ρούνι (64' Γουίλσον)

https://www.youtube.com/embed/wbVAOrNBe70https://www.youtube.com/embed/nzRCMMJqfZEhttps://www.youtube.com/embed/2YQhfOLJ4yc
Τριάρα στη Μπάρτσα η Γιουνάιτεντ! (vid)