MENU

Ο προπονητής της αντιπάλου του Δικεφάλου, Αλεξέι Μπαγκά, επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-5-1, τοποθετώντας τον Ντένις Στσερμπίσκι κάτω από τα δοκάρια τον Ρίος στο δεξί άκρο της άμυνας τον Φιλίποβιτς στο αριστερό και τους Φιλιπένκο-Μιλούνοβιτς ως κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Στάσεβιτς θα βρεθεί στο δεξί άκρο του κέντρου, με τον Μούκαμ στα αριστερά και τους Ντράγκουν, Ίβανιτς και Γιαμπλόνσκι ως κεντρικά χαφ, ενώ ο Τουόμινεν, θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα από το Μπορίσοφ πήρε από την αρχή τον έλεγχο του κέντρου και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Σλουτσκ, να χτυπάει μέσω των αντεπιθέσεων, κλείνοντας τους χώρους στους παίκτες της ΜΠΑΤΕ.

Οι φιλοξενούμενοι, έψαχναν τους κενούς χώρους στην άμυνα των γηπεδούχων, απειλώντας δύο φορές, με τον Στάσεβιτς και τον Μούκαμ, που είδαν τις προσπάθειες του να αποκρούονται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο

Ο Ντράγκουν έδωσε τη λύση

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΜΠΑΤΕ, να ψάχνει το γκολ που θα της δώσει το τρίποντο της νίκης και το βρήκε με τον Ντράγκουν στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της Σλουτσκ, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο της νίκης.

Με αυτή τη νίκη η ΜΠΑΤΕ, συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα Λευκωροσίας, καθώς μετά από 19 αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς και καλπάζει προς ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Σλουτσκ: Mπράνοβετς, Αμπουμπάκαρ, Αουγέ (75’ Κότοφ), Μπόμπκο (23’ Σεργκίκοβιτς), Ντούμπια (46’ Μούσα), Κίμπουκ, Ομπράζοφ, Σικάβκα, Τιμοσένκο, Τρούμπιλα, Γιάσκεβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Στσερμπίσκι, Φιλίποβιτς, Γιαμπλόνσκι, Ντράγκουν, Ίβανιτς (85’ Μπαγκά), Ρίος, Μιλούνοβιτς, Φιλιπένκο, Στάσεβιτς, Τουόμινεν (46’ Σκιάβιτς), Μούκαμ (61’ Βολόντκο).

«Καλπάζει» στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ