MENU

Ο Πατρίς Εβρά υπέγραψε την καταδίκη του ως παίκτης της Μαρσέιγ, αφού στο ζέσταμα του αγώνα με την Βτιτόρια Γκιμαράες αντέδρασε με τον χειρότερο τρόπο στις ύβρεις των οπαδών της ομάδας της Μασσαλίας που είχαν βρει ένα τρόπο να εισχωρήσουν στο γήπεδο.

Με μία «καρατιά» χτύπησε τον οπαδό της ομάδας του, αποβλήθηκε πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση και κατά πάσα βεβαιότητα «τελειώνει» από την Μαρσέιγ.

https://twitter.com/hashtag/VSCOM?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ερίκ ο πρωτοπόρος

Πρώτος από όλους και σίγουρα πιο διάσημος ο Ερίκ Καντονά. Στις 25 Ιανουαρίου του 1995 ο Καντονά αποβάλλεται στο 48ο λεπτό από τον διαιτητή Άλαν Γουίλκς για αγκωνιά στον αμυντικό της Κρίσταλ Πάλας, Ρίτσαρντ Σο και ένας οπαδός των Λονδρέζων του λέει ορισμένα… γαλλικά στο αυτί. Ο Καντονά με μία ιπτάμενη καρατιά προσγειώνει τις τάπες του στο πρόσωπο του Άγγλου οπαδού και τιμωρείται με οκτάμηνο αποκλεισμό.

Κλωτσιά, αποβολή και… αποχώρηση!

Στις 23 Δεκεμβρίου του 2011 ένας 19χρονος από το Άλμερε μπουκάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσει τον τερματοφύλακα της Άλκμααρ, Έστεμπαν Αλβαράδο κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τον Άγιαξ.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας τον αντιλαμβάνεται έγκαιρα και τον χτυπάει πρώτος, ενώ συνεχίζει να τον κλωτσάει αφού έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αλβαράδο αποβάλλεται από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα η Άλκμααρ να αποχωρήσει από το γήπεδο ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.

Για την ιστορία, ο αγώνας επαναλήφθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 2012, με την Άλκμααρ να κερδίζει τελικά με 3-2!

Το μπαράζ κρίθηκε στα… σημεία!

Στις 22 Μαΐου του 2016 η Γκόου Αχέντ Ιγκλς κερδίζει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία με το 4-1 στο μπαράζ παραμονής επί της Ντε Γκράαφσχαπ. Την ώρα που οι παίκτες της πανηγύριζαν με τους οπαδούς τους, κάποιοι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις.

Δύο παίκτες των Ιγκλς (Κένι Τεγίσε και Ράντι Βόλτερς) άρχισαν τα… μπουνίδια με τον δεύτερο να παίρνει μετά τα επεισόδια το παρατσούκλι Ράντι «Μπαλμπόα» Βόλτερς!

Τα έκαναν και οι «δικοί» μας

Ο Αντώνης Νικοπολίδης χτύπησε οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις, μετά το τέλος του ντέρμπι της 8ης Μαΐου του 2009 στην «Τούμπα», ακριβώς το ίδιο χτύπημα πέρασε ο Φακούντο Περέιρα σε οπαδό του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τον Απρίλιο του 2014 ως παίκτης της Μακάμπι Τελ-Αβίβ ανέβηκε στις εξέδρες για να κυνηγήσει οπαδό της Χάποελ που φέρεται να τον έβρισε.

http://www.youtube.com/embed/6HPshFm0A_E?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Όταν οι παίκτες δέρνουν οπαδούς! (vids)