Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Μαρίνος Μήτρου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν νιώθουν πως έχουν γυρίσει σελίδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις:
«Είναι αλήθεια αυτό. Υπάρχει μια αλλαγή και στην ψυχολογία και στην ατμόσφαιρα την τελευταία εβδομάδα αλλά και χθες που επισφραγίστηκε η αλλαγή, όπου ζητούμενο ήταν η σταθερότητά. Ο κύριος Μανώλη παρουσίασε τον συνδυασμό του και επικυρώθηκε από τα μέλη. Ο κύριος Πουλλαΐδης ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι γνωστό το πρόβλημα με την συχνή απουσία του στο εξωτερικό, μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωστοποιήσει την φόρμουλα με την οποία θα προχωρήσει. Έχει μπει νερό στο αυλάκι όσο αφορά το να μην υπάρχει πρόβλημα στο διοικητικό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό που αφορά τον Αλμπέρτο Μπενίτο και το οικονομικό που μας αφορά όλους».
Για τον εκτελεστικό πρόεδρο:
«Η προσπάθεια συνεχίζεται στο να βρεθεί κάποιος εκτελεστικός πρόεδρος και το σημαντικό είναι να βρεθεί κάποιος που να συμπληρώνει τις απαιτήσεις, όχι ο οποιοσδήποτε απλά για να γεμίσει η θέση».
Για τον Οικονομίδη και το γεγονός πως πρόκειται για σημαντική προσθήκη:
«Σίγουρα και αν λάβουμε υπόψη πως χάσαμε ένα παίκτη όπως τον Λαϊφη, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος θέλαμε να φέρουμε ένα παίκτη που θα παλεύει για την βασική ενδεκάδα. Θέλαμε ενίσχυση σε μια τέτοια θέση. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς είναι ένα παιδί που γνωρίζουμε, είναι διεθνής, ενώ γνωρίζουμε και τις δυνατότητες του. Πιστεύω πως κάναμε μια καλή κίνηση. Από εκεί θέλουμε να έχουμε και συνέχεια, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στα υπόψη. Όσο αφορά την διάρκεια του συμβολαίου του, αν θέλεις ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζεις, τον θέλεις με προοπτική κάποιων ετών. Όταν επιλέξεις ξένους είναι πιο δύσκολο κάτι τέτοιο».
Για το αν βρίσκονται κοντά σε κάποιο παίκτη:
«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που είναι κοντά, θα δούμε ίσως και εντός της ημέρας, αν όχι σήμερα, μέσα στην εβδομάδα. Όλες οι μεταγραφές γίνονται μέσα στα πλαίσια που μας επιτρέπουν. Διάβασα διάφορα πράγματα τελευταία και θέλω να πω πως είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό που θέσαμε. Θέλουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό ναι, χωρίς να κάνουμε υπερβάσεις όμως».
Για την ατάκα του Πουλλαΐδη περί μεταγραφής αεροδρομίου:
«Λέχθηκε στο πλαίσιο ενός διαλόγου υπό μορφή αστείου. Ωστόσο αν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο και αυξηθούν τα έσοδα από τα διαρκείας για παράδειγμα, τότε θα μπορούν να υπάρξουν και τα ανάλογα έξοδα. Αν φτάσουμε για παράδειγμα τα τρία χιλιάδες τα διαρκείας θα μπορεί η ομάδα να πραγματοποιήσει και μεταγραφή αεροδρομίου. Θα γίνει προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να κάνουν το κάτι περισσότερο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θεωρείται δεδομένο».
Για τις δηλώσεις του Μανώλη πως η Ανόρθωση βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες και ο ένας από αυτούς θεωρείται ως μπαμ αν αποκτηθεί:
«Επανέλαβε αυτά που είπε ο κύριος Πουλλαΐδης, υπάρχουν συζητήσεις, ένας από αυτούς θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το κάτι παραπάνω. Οι προσδοκίες μας όμως χρειάζεται να μην ξεφεύγουν και να μην αναφέρουμε ονόματα που δεν είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας».
Για τον Τζιμπούρ και αν ενδιαφέρεται η Ανόρθωση:
«Κάπου γράφτηκε στην Ελλάδα, όχι δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο».
Για τις προπονήσεις:
«Η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα λύσουν και τα χέρια του προπονητή. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει από το εξωτερικό ώστε να πηγαίνει κανονικά και χωρίς προβλήματα η προπόνηση. Έχουμε δρόμο, έχουμε και χρόνο αν αναλογιστούμε πως δεν θα δώσουμε ευρωπαϊκό αγώνα».