MENU

Η μεταγραφή του στη "βασίλισσα του βορρά" πέρυσι το καλοκαίρι προκάλεσε αίσθηση, καθώς ερχόταν από σχεδόν γεμμάτη εξαετία στα γήπεδα της αγγλικής Τσάμπιονσιπ, ως επί το πλείστον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο λόγος για τον Ράντοσλαβ Μαγέφσκι, ο οποίος δεν έμελλε να μείνει για περισσότερο από ένα χρόνο στην ομάδα της Ημαθίας, με την οποία μέτρησε 29 συμμετοχές (2 γκολ) κι επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της περσινής πρωταθλήτριας Λεχ Ποζνάν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Πολωνούς, ο 29χρονος άσος αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα, το οποίο όπως φαίνεται δεν του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις.

«Δεν θα ήθελες να παραμείνεις στην Ελλάδα;», ήταν μία από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, με τον ίδιο να απαντά: «Η χώρα είναι πανέμορφη, γι' πάω εκεί διακοπής. Θα πάω με την οικογένειά μου στη Ρόδο. Στα καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα ωστόσο ήμουν απογοητευμένος. Η πρώην ομάδα μου ήταν σε άσχημη θέση. Μερικές φορές έτριβα τα μάτια μου με τα απίθανα πράγματα που γίνονταν στην Ελλάδα».

Οσο για το αν μετάνιωσε που πήγε στη Βέροια, είπε: «Αν κάποιος πάει στην Βέροια και δει τα πράγματα θα τρομάξει. Το έζησα αλλά επικεντρώθηκα στο ποδόσφαιρο γιατί ήθελα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα. Φεύγοντας από την Αγγλία, ήθελα να πάω σε καλύτερο πρωτάθλημα. Η Ελληνικό είναι καλό και σε αυτό βοηθούν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Αυτά τα ονόματα είναι σημαντικά, οπότε διάλεξα την Ελλάδα. Καμία ομάδα από την Πολωνία δεν μου έκανε πρόταση εκείνη την περίοδο».

Μαγέφσκι: «Ετριβα τα μάτια μου με όσα έβλεπα στην Ελλάδα»!