MENU

#Pray 4 Madrid

Στη Μαδρίτη στήθηκε το τέλειο τρομοκρατικό χτύπημα! Το ισπανικό clasico μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο και η εξωπραγματική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, που δεν είχε τον Λιονέλ Μέσι, άφησε συντρίμμια στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το απίστευτο 0-4 γεννά πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της «βασίλισσας».

Συνεχίζει τον χαβά του ο Λούκας, αφού με το 8ο γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, η Λα Κορούνια κέρδισε με 2-0 την πολύ δυνατή Θέλτα και κάνει πια χειροπιαστά ευρωπαϊκά όνειρα.

Μπάζει νερά το «κίτρινο υποβρύχιο», όπως φάνηκε από το 1-1 με την εκπληκτική Εϊμπάρ, χωρίς διπλό παραμένει η Σεβίλλη που ηττήθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν από την Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0), ενώ η διακοπή λόγω εθνικών μόνο κακό έκανε στην φορμαρισμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο στην οποία πήγαν όλα στραβά στην ήττα από την Γρανάδα με 2-0.

Σοβαρή γκέλα για την Βαλένθια το 1-1 απέναντι στην Λας Πάλμας, ενώ πολύ εντυπωσιακό διπλό για την Λεβάντε που πέρασε αέρα από την έδρα της ισχυρής Χιχόν με 0-3.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Primera Division.

Κυρίαρχη η Μπάγερν

Η 13η αγωνιστική της Bundesliga έκανε... πρεμιέρα με την ήττα – σοκ της Ντόρτμουντ από το Αμβούργο (3-1). Το «δώρο» των Βεστφαλών δεν θα μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτο από την Βόλφσμπουργκ, η οποία έκανε πλάκα απέναντι στη Βέρντερ (6-0) και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα του Τούχελ.

Η Λεβερκούζεν πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Αϊντραχτ (3-1) και η Άουγκσμπουργκ συνέτριψε με 4-0 την Στουτγκάρδη! Η Γκλάντμπαχ τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Ανόβερο, αλλά πήρε τη νίκη (2-1) με τον Ράφαελ!

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Σάλκε με 3-1! Οι Βαυαροί δεν φόρτσαραν, αλλά πήραν το «τρίποντο» σε ρυθμούς ρελαντί και συνέχισαν την πορεία τους προς τον τίτλο!

Στα ματς που έριξαν την αυλαία στην 13η αγωνιστική, η Χέρτα επικράτησε με 1-0 της Χόφενχαϊμ σε ένα «χιονισμένο» ματς και η Ίνγκολσταντ πήρε το ντέρμπι των νεοφώτιστων απέναντι στην Ντάρμσταντ.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Bundesliga

Κορυφή για την Ίντερ

«Ναι» στα... δώρα είπε η Ίντερ, η οποία επικράτησε 4-0 της Φροζινόνε στο Μιλάνο και βρέθηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο χρονικά ματς του Σαββατοκύριακου, η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, φέρνοντας ισοπαλία στην έδρα της Μπολόνια, με τον άλλοτε παίκτη της, Ματία Ντέστρο, να χρίζεται σκόρερ.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια του ντέρμπι στο Τορίνο, απέναντι στη Μίλαν, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Όσον αφορά τις πρώτες θέσεις, η Νάπολι επικράτησε 2-0 της Ελλάς Βερόνα ενώ η Φιορεντίνα, παρότι βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ από την Έμπολι, στη Φλωρεντία, επέστρεψε στο ματς και τελικώς πήρε την ισοπαλία.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Serie A.

Μόνη πρώτη η Λέστερ του Ρανιέρι, θρίαμβος Λίβερπουλ, «ανάσταση» για την Τσέλσι

Το τραίνο της Λέστερ (και του Βάρντι...) δε σταματά πουθενά: συνέτριψε εκτός έδρας και τη Νιούκαστλ και μετά από 13 αγωνιστικές οι «Αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η «αναγεννημένη» Λίβερπουλ του Κλοπ έκανε πλάκα στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Άρσεναλ ηττήθηκε από την Γουέστ Μπρομ. Η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής- πέραν της Λέστερ- ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μετά από έναν... αιώνα η Τσέλσι κατάφερε να πάρει μια νίκη.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Premier League.

Όλα όσα έγιναν στην Ευρώπη!