MENU

Τα εγκλήματα κατά της Ελλάδος που βλέπουν τα μάτια μας τα χρόνια της εξυγίανσης φίλοι μου δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Δεν φτάνει που στέρησαν το πρωτάθλημα από την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο (σε Πειραιά, Κουκάκι και Άνω Βούλα) αλλά στέρησαν και απ’ την χώρα μας έναν σπουδαίο ευρωπαϊκό τίτλο. Γιατί αν δεν ήταν η Greek Mafia της ΟΥΕΦΑ, σε 5-6 εβδομάδες ο πρόεδρος θα έκανε διάλεξη στο Χάρβαρντ με θέμα «Ο πρώτος συγγενής του Υψηλάντη που σήκωσε το Europa League». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού οι οποίοι στις προβλέψεις τους συναγωνίζονται τις επιτυχίες των μετεωρολόγων και των δημοσκόπων, το θεωρούσαν δεδομένο, γι’ αυτό και οι εξυγιαντές θορυβήθηκαν.

Ειδικά μετά τις δηλώσεις του Σάββα (λίγο πριν την εξαφάνισή του), έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους: «Μην εκπλαγείτε και αν το πάρουμε το Europa League! Έχουμε τόσο καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και τελικό. Και αν φτάσουμε τελικό, εγώ δεν διανοούμαι ποτέ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει. Και ας γελάνε τώρα. Ας με πουν τρελό. Γράφτ' το εσύ, για να το έχεις στο αρχείο». Ευτυχώς ο δημοσιογράφος του «Φωτός» άκουσε τον Σάββα, κατέγραψε την προφητεία του και έτσι δεν έχασαν οι επόμενες γενιές αυτό το συλλεκτικό ντοκουμέντο.

Και είναι σίγουρο ότι θα επιβεβαιωνόταν ο Σάββας αν δεν δρούσαν τα σκοτεινά κυκλώματα των εχθρών του θρύλου. Μετά το πρώτο χτύπημα (όρισαν ξένο διαιτητή και στο Europa) έδωσαν και την χαριστική βολή στον Ολυμπιακό από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ξέρετε τι πήγαν και έκαναν οι άθλιοι για να τον αποκλείσουν φίλοι μου; Όρισαν διαιτητή-καμικάζι που είχε δώσει πέναλτι εις βάρος της Ντιναμό σε προηγούμενο ματς.

Πριν βιαστείτε να αναρωτηθείτε «και πού είναι το κακό;» διαβάστε την ψαγμένη ανάλυση του μύστη της συνωμοσιολογίας, Κώστα Νικολακόπουλου: «Δεν νομίζω ότι ήταν καλός για τον Ολυμπιακό ο ορισμός του Πόουσον. Γιατί ο Πόουσον είχε σφυρίξει την Ντινάμο και το καλοκαίρι, στο 1-1 με την Σλάβια στην Πράγα. Και είχε δώσει εις βάρος της Ντινάμο πέναλτι στο 95’. Το πέναλτι ήταν, δεν διαμαρτυρήθηκαν οι Ουκρανοί, αλλά δεν είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό πώς θα αντιδράσει απόψε ο Άγγλος αν του τύχει πάλι κάποια τέτοια φάση εις βάρος της Ντινάμο;…». Τον μπαγάσα τον Θόδωρο τι πήγε και σκέφτηκε.

Όρισε διαιτητή που είχε καταλογίσει πέναλτι σε βάρος της Ντιναμό για να μην του πάει η καρδιά να δώσει και δεύτερο (είχε κάψει ήδη το κανονάκι του). Ενώ αν δεν το ‘χε δώσει τότε με το που θα βούταγε ο Μασούρας θα πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη στην άσπρη βούλα. Και δεν φτάνει αυτό το έγκλημα του Τεό, αλλά έκανε και δεύτερο στη ρεβάνς. Απέρριψε επίσημο αίτημα του Ολυμπιακού στην ανάπαυλα της αναμέτρησης να μην βγει στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής. Αν έπαιρνε τη θέση του ο Κώστας-Τσέλσι που είναι κινητό VAR διαιτησίας θα ‘χε σπάσει ο Ολυμπιακός το ρεκόρ της Γιουβέντους στο μεταξύ τους παιχνίδι. 8 τεμάχια το λιγότερο θα έτρωγε η Ντιναμό.

Μετά τη μηχανορραφία για να μην κατακτήσει το Europa ο θρύλος φίλοι μου, οι εξυγιαντές συνέχισαν να δίνουν πόνο, αγνοώντας επιδεικτικά μια ακόμα ολυμπιακή προφητεία για την τιμωρία της ΑΕΚ. Ο προφήτης Βάιος ανακοίνωσε στον «Γαύρο» την απόφαση πριν ακόμα βγει:

«Μαύρα τα έχουν βάψει στην ΑΕΚ. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι, εξαιτίας των επεισοδίων των οπαδών της στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αγιαξ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ την τιμώρησε με δυο χρόνια αποκλεισμό από την Ευρώπη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη καμπάνα δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης, όπου δεν αναμένεται να πετύχει κάτι σημαντικό, μπορεί μόνο να ελπίζει σε αποκλεισμό ενός χρόνου. Παράλληλα θα επιβληθεί και βαρύ πρόστιμο». Βουλωμένο γράμμα διάβασε ο σατανάς.

Πρόκειται για μια ακόμα τεράστια δικαίωση που ενισχύει το κύρος και την αξιοπιστία του «Γαύρου», καθώς το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε 100%. Η τιμωρία της ΑΕΚ ήταν κοινό μυστικό, απλώς οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ είπαν να μην της την ανακοινώσουν για να μην προδώσουν το μυστικό και έτσι την κράτησαν για τον εαυτό τους. Τρεις άνθρωποι μόνο τη γνωρίζουν. Ο Τεό, ο Βάιος και ο Μανώλης Γαβαθιώτης. Αν την μάθαινε και τέταρτος θα έπαυε να είναι μυστικό.

Σε 7 χρόνια όμως που θα ‘χει παραγραφεί το μυστικό και θα μπορούν να το αποκαλύψουν χωρίς να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν μαρτυριάρηδες, θα έρθουν στη φόρα τα «Gavatha Leaks» του Μανώλη Γαβαθιώτη που θα επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ και την τιμωρία. Ένα τσιγάρο και τρεις βαφές δρόμος είναι και θα δικαιωθεί ο Μανώλης και για την προηγούμενη προφητεία του:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η OYEΦA αποφασίζει έτσι για την ΑΕΚ. Έχει προηγηθεί η σκανδαλάρα, με την παράτυπη συμμετοχή της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με το που ανέβηκε από τη Β' Εθνική στην Σούπερ Λίγκα. Τότε, βάσει των επίσημων κανονισμών της ΟΥΕΦΑ, θα έπρεπε να παραμείνει τρία χρόνια έξω από τις διοργανώσεις, για να αποκτήσει το δικαίωμα να συμμετάσχει». Μάλλον έχω καταλάβει τι συμβαίνει φίλοι μου.

Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ πρέπει να έχουν καταλάβει ότι τα άρθρα του Μανώλη και ο συνδυασμός τυρόπιτας με Μίλκο οδηγούν στο ίδιο μέρος και να έχουν καταχωρήσει τη στήλη του ως «Ellinika Hoaxes- Lampera mallia». Μπαίνουν κάθε πρωί, διαβάζουν τι γράφει και κάνουν το αντίθετο για να μην πέσουν θύματα των Fake News του. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τον Μανώλαρο να συνεχίζει την καλή δουλειά μέχρι να φτάσει η στιγμή της δικαίωσης. Άλλα 45 Fake News θέλει για να ξεπεράσει τον δάσκαλο, Γιάννη Λοβέρδο και να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στη Βουλή.

Έτσι στέρησε το Europa League απ’ τον Θρύλο ο Θόδωρος