MENU

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έκαναν σαφές πως τα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι που έχει οριστεί στις 30 Νοεμβρίου θα διατεθούν αποκλειστικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόλις τα παραλάβουν στα χέρια τους.

Μάλιστα, για την διαφύλαξη των συμφερόντων του κόσμου, προειδοποιούν πως θα κινηθούν νομικά απέναντι σε όσους «υπόσχονται» εισιτήριο για το παιχνίδι με τους «μπλε», εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη δίψα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ρητά και κατηγορηματικά τους φιλάθλους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, πως δεν έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Λονδίνου σε κανέναν και πως όλα θα διατεθούν μόνο μέσω της ΠΑΕ, μόλις τα παραλάβει.

Ως εκ τούτου όλες οι προσφερόμενες εκδρομές, που εγγυώνται και εισιτήριο για τον αγώνα, είναι αφερέγγυες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα εναντίον όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίψα των φιλάθλων μας.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPAOKFOOTBALL%2Fposts%2F10156566102754687&width=500
«Ξεκάθαρος» ο ΠΑΟΚ: Εισιτήρια για το Stamford Bridge μόνο από την ΠΑΕ!