MENU

Ήταν περίπου κάτι σαν... αγγαρεία: έχοντας το υπέρ της 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στο «Ολντ Τράφορντ»- σκορ που αντιστοιχούσε σε κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση (ας πούμε ¾ αυτής)- η Γιουνάιτεντ πήγε στην έδρα της Σεντ Ετιέν προκειμένου να κάνει το προφανές. Να σφραφίσει, δηλαδή, και τυπικά το εισιτήριο για τους «16» του Europa.

Όπερ και εγένετο: μόλις στο 17΄ ο Μάτα έβγαλε υπέροχη μπαλιά στη μικρή περιοχή, ο Μχιταριάν «πετάχτηκε» και έκανε την προβολή και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έβαλαν ταφόπλακα στα όποια όνειρα των Γάλλων με αυτό το 0-1.

Από κείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το μοναδικό αξιοσημείωτο που συνέβη ήταν η... κόκκινη- ρεκόρ του Μπαϊγί ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα δίλεπτο (61΄- 63΄) και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες.

Το τελικό σκορ, ωστόσο, δεν άλλαξε και κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash

Φενέρμπαχτσε- Κράσνονταρ 1-1

Πολύ σπουδαία πρόκριση- για πρώτη φορά στην ιστορία της- στους «16» του Europa League πήρε η Κράσνονταρ: οι Ρώσοι, που είχαν επικρατήσει με 1-0 στην έδρα τους την προηγούμενη εβδομάδα, κατάφεραν να πετάξουν εκτός την «χρυσοποίκιλτη» Φενέρ, καθώς στη σημερινή ρεβάνς προηγήθηκαν μόλις στο 7΄ με τον Σμολόφ.

Οι Τούρκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 41΄ με τον Σόουζα, όμως αυτό το τελικό 1-1 (και 2-1 στο σύνολο) έδωσε το εισιτήριο στην Κράσνονταρ.

https://t.co/qY4jJTV4el
https://t.co/TU8dB9WFba
Σεντ Ετιέν- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1