MENU

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο στον «τελικό» με την Σταντάρ, ενώ εκτός από το ματς έχασε και τον Μάρκους Μπεργκ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Ο Σουηδός επιθετικός έπαιξε στο ματς με τους Βέλγους έχοντας ενοχλήσεις και τελικά στο 30΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με την μαγνητική να δείχνει θλάση α΄ βαθμού.

Ο Μπεργκ ένιωσε την πρώτη ενόχληση στο ζέσταμα πριν από την σέντρα του ματς με την Σταντάρ, ωστόσο ζήτησε να παίξει και να δοκιμάσει το πόδι του. Μάλιστα από το 2΄ ο Σουηδός ενημέρωσε τον πάγκο, πως συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις αλλά έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το ημίωρο όταν και τον αντικατέστησε ο Λέτο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» η απουσία του Αντρέα Στραματσόνι από τον πάγκο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς δεν υπήρξε συνεννόηση . Ο «Στράμα» βρισκόταν στο μπουθ και δεν του επιτρεπόταν καμία επαφή με την ομάδα, έτσι οι συνεργάτες του δεν μπόρεσαν να τον ενημερώσουν σωστά για το θέμα που είχε προκύψει με τον Μπεργκ πριν τη σέντρα.

Αν ο Στραματσόνι είχε ενημερωθεί για την κατάσταση το πιθανότερο ήταν να μην ξεκινούσε τον Μπεργκ, σε αντίθεση με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που έριξε στη μάχη τον Σουηδό επιθετικό καθώς πείστηκαν από τα λόγια του παίκτη πως θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Δεν ενημερώθηκε ο Στραματσόνι για το πρόβλημα του Μπεργκ!