MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιο αποτέλεσμα θέλει για τον αγώνα αύριο: "Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε στο αυριανό παιχνίδι, μιας και έχουμε άλλα δύο μέχρι το τέλος των ομίλων. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και αυτό θα φανεί και αύριο".

Αν περιμένει καλύτερο τον ΠΑΟΚ από τον αγώνα στο Μπακού: "Θα παίξουμε εναντίον της ίδιας ομάδας και με τους ίδιους παίκτες και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Μέσα στην εξέλιξη του αγώνα θα φανεί εάν μπορούμε να κυνηγήσουμε τις αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κλείσει με μεγάλη επιτυχία τους χώρους και ακόμα δεν μπορώ να ξέρω ποια θα είναι η εικόνα του αυριανού αγώνα, αλλά σίγουρα πολλά εξαρτώνται από τη δική του απόδοση".

Ποια ομάδα πιστεύει ότι θα περάσει, ο ΠΑΟΚ ή η Καραμπάγκ: "Θέλω να περάσουμε εμείς, αλλά πολλά θα κριθούν από το αυριανό παιχνίδι".

Για τους Μίτσελ, Ρεϊνάλντο και Σαντίκοφ της ομάδας που είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση: "Υπάρχει πιθανότητα να παίξουν. Όχι και οι τρεις, αλλά κάποιοι από αυτούς. Μπορεί να μπουν σαν αλλαγή ή μπορεί να είναι βασικοί, αλλά σίγουρα θα είναι στην αποστολή της ομάδας".

Στο πρώτο παιχνίδι η Καραμπαγκ ήταν σε αμυντική διάταξη, ποια θα είναι η συμπεριφορά της αύριο: "Στο ποδόσφαιρο μία ομάδα εκτός έδρας συνήθως αγωνίζεται αμυντικά. Αυτό όμως δεν ήταν πάντοτε καλό. Εάν περιμένουμε τον ΠΑΟΚ σε όλο το παιχνίδι θα του δώσουμε την ευκαιρία να επιβάλλει το δικό του ρυθμό και αυτό δεν είναι σωστό. Έτσι δεν θα μείνουμε μόνο στο αμυντικό στυλ παιχνιδιού"

Εαν επηρεαστεί η ομάδα της Κάραμπαγκ από την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης απολαμβάνει μία ωραία ατμόσφαιρα. Εγώ περιμένω και δικούς μας φιλάθλους να έρθουν να μας δουν. Μπορεί να είναι λίγοι, αλλά θα μας βοηθήσουν να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Έχουμε δει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και στο Μπακού και ξέρουμε με ποιο τρόπο στηρίζουν την ομάδας του και του δίνουν ώθηση. Εμείς θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα και σε τέτοια ατμόσφαιρα".

Εάν προσέξει το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ και πόση σημασία δίνει σε αυτό: "Το γρήγορο γκολ είναι ένα μέρος του παιχνιδιού. Μπορεί να το βάλεις και μπορεί να το δεχτείς. Πάντως εάν δεχτείς ένα γρήγορο γκολ έχεις περισσότερο χρόνο να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε στόχο να μην δεχθούμε γκολ από τον ΠΑΟΚ, αλλά εάν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να επιτεθούμε κιόλας για να σκοράρουμε".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Όλα θα φανούν από το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης".

Τι μπορεί να εμποδίσει την Καραμπάγκ να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μιας και έχει μελετήσει σωστά τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος. Είναι μία ομαδα που μπορεί να κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο και να σε αιφνιδιάσει. Έχει πολύ καλούς παίκτες που μπορούν μέσα σε μία στιγμή να κάνουν τη διαφορά μέσα στον αγώνα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα από την έδρα, αλλά μπορεί να κερδίσουμε να έρθει ισοπαλία, αλλά και να χάσουμε με μεγάλη διαφορά. Είναι όλα ανοιχτά".

Κουρμπάνοφ: «Περιμένουμε ένα πολύ πιο επιθετικό ΠΑΟΚ»