MENU

Γεια σας από τη Δανία, όπου βρισκόμαστε μαζί με τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό του ραντεβού. Εδώ που έχουμε φτάσει, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε. Πάμε γερά, με τσαμπουκά, πάμε για να τελειώνουμε με αυτούς τους κομπλεξικούς και χθεσινούς που μας έλαχε να παίξουμε. Αντε γιατί παρατράβηξε το αστείο, άντε γιατί και η πρόκληση έχει όρια από τους κλώνους του κυρ Σάββα.

Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για μπάλα και μόνο για μπάλα κι όμως οι τύποι αυτοί με τα ψέματά, τη λάσπη και την προπαγάνδα τους, το πάνε αλλού το παιχνίδι. ΣΑΦΩΣ και ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να τσιμπήσει απ’ όλα αυτά. Εκεί βρίσκεται άλλωστε και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα της Μπρόντμπι, αφού με κανονικό ποδόσφαιρο δεν έχουν καμία τύχη, ειδικότερα μετά και το τρίμπαλο της Λεωφόρου. Να σε εκνευρίσουν πηγαίνουν, να σε αποπροσανατολίσουν κι αν τους κάτσει από το πουθενά και κανένα γρήγορο τεμάχιο να την ψάξουν για να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης.

Λέμε τώρα… Διότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουν καμία τύχη για το τελευταίο. Νομίζω ότι ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες και το στημένο σκηνικό που δημιουργήθηκε ο Παναθηναϊκός όχι απλά δεν πρόκειται να κινδυνεύσει να περάσει, αλλά θα τον πάρει κιόλας τον αγώνα. Αρκεί να μην τσιμπήσει, αρκεί να μην μασήσει, αρκεί να είναι απλά ο εαυτός του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αλίμονο κι αν υπάρχει φόβος μετά από ένα 3-0. Σεβασμός για ΚΑΘΕ ευρωπαϊκό παιχνίδι ναι, αλλά ως εκεί.

Και επειδή αυτοί οι τύποι δεν σέβονται, επειδή με τέτοιες συμπεριφορές είναι ντροπή και μόνο που παίζουν στην Ευρώπη πρέπει όχι απλά να τους στείλεις σπίτι τους, αλλά να σε θυμούνται για τα καλά. Αν γίνεται Θεέ μου να τους καρφώσει και πάλι ο Μάρκους, αυτή η παιχτάρα, αυτό το ποδοσφαιρικό κόσμημα, που τόλμησαν να λερώσουν και να πιάσουν στο βρόμικό τους στόμα. Αυτά τα στοματάκια πρέπει να κλείσουν για τα καλά λοιπόν. Και αν μέχρι την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν ένα σωρό λόγοι που ήθελες την πρόκριση, οι Δανοί φρόντισαν να προσθέσουν ακόμη έναν. Αυτόν της ΤΙΜΗΣ.

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά λοιπόν και να τα πούμε μετά τη λήξη του αγώνα για τους ομίλους και όχι για οτιδήποτε άλλο. Και όταν λέμε να πάνε όλα καλά δεν στεκόμαστε μόνο στην πρόκριση. Να πάει το ματς όπως πρέπει και σε επίπεδο τραυματισμών ή καρτών, αλλά και σε αυτό της ασφάλειας των φιλάθλων μας στο γήπεδο, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δική του εξέδρα με πολλά παιδιά κατά βάση από την Σκανδιναβία και τη Γερμανία, αλλά και κάποιους από την Αθήνα.

Τέλος, χάρηκα που είδα τον τρόπο με τον οποίο απάντησε σε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι ο Στραματσόνι. Είμαι δε σίγουρος ότι ο Ιταλός δεν είναι κανένα κορόιδο και έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για να αντιμετωπίσει τις συνθήκες που από το πουθενά δημιουργήθηκαν. Διότι το δικό μας όπλο στις αστειότητες των Δανών πρέπει να είναι ΜΟΝΟ το ποδόσφαιρο. Εκεί δηλαδή όπου είμαστε κατά κράτος καλύτεροι

ΥΓ: Ο Κούγιας απαλλάσσεται ως βασιλιάς της κωλοτούμπας και της κουτοπονηριάς. Αρκεί να δει κανείς ποιοι άλλοι συμφώνησαν στην «πρόταση» για να αναλάβει ο Αλαφούζος πρόεδρος στη Λίγκα και φτάνει για να βάλεις τα γέλια. Λες και άμα μπει (που δεν πρόκειται) θα σταματήσει να τους διασύρει βγάζοντας τις βρωμιές τους στη φόρα. Μην φάτε, έχουμε γλαρόσουπα…

ΥΓ1: Είπαμε για βρομιές και να πούμε και κάτι ακόμη. Πολύ σημαντικό και με αφορμή τις τελευταίες, από τις χιλιάδες, αποκαλύψεις για τη δράση της ΕΟ. Το σοκαριστικό λοιπόν δεν είναι ότι γίνονται όλα αυτά που βγαίνουν και πόσα ακόμη που δεν έχουν μαθευτεί. Το σοκαριστικό είναι ότι πια κανείς δεν… σοκάρεται. Οτι μας μοιάζουν φυσιολογικά. Γι’ ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα κλαίνε οι γνωστοί –άγνωστοι και οι Φιλιππινέζες τους που δεν ξεκινάει…

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βουλώστε τους τα στόματα!
EVENTS