MENU

Ο Τέμι Πούκι είναι αυτή τη στιγμή το πιο «hot» όνομα στο δανέζικο πρωτάθλημα και η εκτελεστική του δεινότητα έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε σήμερα ο ατζέντη του παίκτη, Τέμι Τουρούνεν στην “tipsbladet.dk”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής: «Ο Πούκι σε 11 επίσημους αγώνες με τη Μπρόντμπι αυτή τη σεζόν έχει σκοράρει 12 γκολ. Μόνο στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει πετύχει οκτώ γκολ, μεταξύ των οποίων δύο δύο συγκλονιστικά χατ-τρικ εναντίον της Χέρτα και της Μίντιλαντ.

Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ο Πούκι αποτελεί ένα καυτό όνομα στην αγορά τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ενώ ο ατζέντης του παίκτη, Τίμι Τουρούνεν, επιβεβαιώνει πως το τηλέφωνό του χτυπά ολοένα και συχνότερα αυτήν την περίοδο.

“Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον Πούκι. Είναι φυσικό να μην περνούν απαρατήρητα όσα κάνει και άρα να προκύπτουν φήμες και ενδιαφέρον για αυτόν. Πάντως είναι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκεται στην Μπρόντμπι, είναι ένας σύλλογος που του ταιριάζει και μάλλον δεν είναι πιθανό να πωληθεί αυτή τη στιγμή.

Αλλά φυσικά θα ήθελα να προσθέσω ότι όλα μπορούν να συμβούν σε μία μεταγραφική περίοδο, ιδιαίτερα σε μια στιγμή που πλησιάζουμε στο τέλος των μεταγραφών και οι επαφές γίνονται πιο έντονες. Ομως ο Πούκι, όπως σας είπα, είναι χαρούμενος στη Μπρόντμπι. Εχει δύο χρόνια ακόμα που απομένουν στο συμβόλαιό του, εξακολουθεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες αλλά η λέξη κλειδί είναι το τάιμινγκ.

Προφανώς έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θα πρέπει να δούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, λαμβάνοντας υπόψη ότι το σημαντικότερο είναι ο χρόνος συμμετοχής και το να αισθάνεται ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν, αλλά τώρα έχει αυτό το “πακέτο” στην Μπρόντμπι. Είναι μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και παίζει στην Ευρώπη.

Μεγάλο μερίδιο των εμφανίσεών του πιστώνεται ο νέος προπονητής της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Ζόρνινγκερ, που έφερε νέες ιδέες και του έδωσε ένα διαφορετικό ρόλο στην ομάδα. Είναι ένας ρόλος που του ταιριάζει απόλυτα. Και αυτό συμβαίνει γενικά με όλους στην Μπρόντμπι, όχι μόνο με τον Πούκι».

«Τεράστιο ενδιαφέρον για Πούκι, ανοιχτό για μεταγραφή»!