MENU

Ο Τζον Φαν Σιπ δεν θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας, απ΄την στιγμή που ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και «κλειδώσει» η συμφωνία με την ΕΠΟ.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα συνοδεύεται και από τον Άρον Βίντερ – όπως αποκάλυψε το SDNA – ο οποίος θα αποτελέσει το «δεξί χέρι» του κατά τη διάρκεια της «γαλανόλευκης» θητείας του.

Κι αν το προπονητικό βιογραφικό του Βίντερ δεν εμπεριέχει ελληνική προϋπηρεσία, ο άλλοτε άσος του Άγιαξ, της Ίντερ, της Λάτσιο και της Εθνικής Ολλανδίας είχε επιδιώξει πριν από χρόνια την συνεργασία του με ελληνική ομάδα.

Όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική και εργαζόταν στις ακαδημίες του Άγιαξ και προτού το Γενάρη του 2011 αναχωρήσει για τον Καναδά προκειμένου να αναλάβει την ομάδα του Τορόντο, ο Βίντερ είχε προταθεί στον Αστέρα Τρίπολης!

Ωστόσο εκείνη την περίοδο οι Αρκάδες βλέποντας το φτωχό προπονητικό βιογραφικό του Βίντερ, δεν αντιμετώπισαν θετικά την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας και έριξαν άκυρο στην υποψηφιότητά του.

Παρεμπιπτόντως, ο Βίντερ είναι «ομόσταβλος» με τον Τζον Φαν Σιπ υπό την έννοια και πως οι δύο εκπροσωπούνται απ΄το ίδιο μανατζερικό γραφείο (City Group).

H ελληνική (ποδοσφαιρική) ομογένεια στην Ολλανδία έχει να λέει για τον Βίντερ πως είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και αναφέρεται με τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του.

Ο «γαλανόλευκος» Άρον Βίντερ, η κρούση σε σουπερλιγκάτη ομάδα και η λατρεία για την ελληνική κουζίνα!