MENU

Θυμάστε τον Μπράουν Ιντέγε; Το κεφάλαιο της θητείας του Νιγηριανού φορ (κι άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού) στην Τιαζίν Τέντα, ολοκληρώθηκε τον Γενάρη.

Ο 30χρονος επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε απίστευτα από την συνεργασία του με τον κινέζικο σύλλογο και έφτασε στο σημείο να υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα, ψάχνεται για την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, χωρίς να βγάζει από το GPS την Ελλάδα.

Η προσπάθειά του να βρει νέα ομάδα στην Γερμανία στις μεταγραφές του χειμώνα έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να παραμείνει στο...ράφι.

Ο Ιντέγε θεωρεί πως στα 30 χρόνια του έχει ακόμα πολλά να προσφέρει και πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα δείχνει αποφασισμένος να κάνει γενναίες υποχωρήσεις προκειμένου να βρει ομάδα, ρίχνοντας το κασέ του μέχρι και τα 600 χιλιάρικα, συγκριτικά με τα 3,5 εκατομμύρια (το χρόνο) του κινέζικου συμβολαίου του.

Υπάρχει κανείς ενδιαφερόμενος στα μέρη μας, ή όπως κυκλοφορεί το βιογραφικό του έτσι και θα φύγει; Ο χρόνος, θα δείξει.

Παρεμπιπτόντως, το όνομά του Ιντέγε είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του στη Μάλαγα (13 παιχνίδια – 1 γκολ).

Ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου έφερναν τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα, να βρίσκεται σε επαφές με τον Νιγηριανό επιθετικό και να συζητάει μαζί του για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, χωρίς πάντως να προκύψει στην πορεία και επί της ουσίας τίποτα περισσότερο.

Με 600.000 ευρώ στην Ελλάδα ο (παλιόφιλος) Ιντέγε!