MENU

Μία εμβληματική παρουσία των ερασιτεχνικών γηπέδων της Πέλλας, ο Ρούλης Παυλίδης συνεχίζει να αγωνίζεται παρότι βαδίζει στην έβδομη δεκαετία της ζωής του. Πρόκειται για τον πατέρα του μέσου του Άρη, Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος συνεχίζει τη δική του μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών και με ένα άσχημο περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του, καθώς το 2009 ο γιος του Χρήστος, μέλος των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, και ο ίδιος επέστρεφαν από την Αθήνα ως συνεπιβάτες σε ΙΧ αυτοκίνητο και η εμπλοκή τους σε τροχαίο έφερε μία αλλαγή σε όλα, με τον Χρήστο να τραυματίζεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να δίνει μάχη για τη ζωή του, να εγκαταλείπει βέβαια το ποδόσφαιρο, έχοντας ακόμα και σήμερα κάποια προβλήματα να βγαίνει νικητής της ζχωής.

Κι όμως, ούτε αυτό το πρόβλημα μπόρεσε να τον πτοήσει, συνεχίζοντας τη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, προσφέροντας τις γνώσεις του στα νέα παιδιά του χωριού σαν προπονητής και ποδοσφαιριστής.

Ο άλλοτε παίκτης του Εδεσσαϊκού κι αρκετών άλλων ομάδων, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς ποδόσφαιρο και σίγουρα αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους, με τον σεβασμό στο πρόσωπό του να αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα, το οποίο ικανοποιεί πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον παίκτη-προπονητή Ρούλη Παυλίδη.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: pellasports

Πατέρας ποδοσφαιριστή του Άρη αγωνίζεται σε ομάδα στα 63 του!