MENU

Αλλεπάλληλες αναταράξεις προκαλούνται τις τελευταίες ημέρας από τις αποκαλύψεις που αφορούν τη συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ.

Τελευταία εξ αυτών ότι στους αγώνες της Εθνικής οι σουίτες του γηπέδου χρησιμοποιούνται από τους πελάτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δεν παραχωρούνται, όπως το υπόλοιπο γήπεδο, στην ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ για τη χρήση του Καραϊσκάκη δεν πληρώνει ενοίκιο, αλλά έχει ανά αγώνα ένα κοστολόγιο, που από την παρούσα διοίκηση της ομοσπονδίας, θεωρείται αρκετά υψηλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοστολόγιο αυτό ανέρχεται στις 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ ανά αγώνα και αφορά τα έξοδα χρήσης του γηπέδου, όπως τα φώτα και οι υπόλοιπες υλικοτεχνικές υποδομές (τηλέφωνα, νερό), καθαριότητα, χώρους του γηπέδου, υπαλλήλους του γηπέδου κ.α.

Εκτός αυτού του κόστους, που θεωρείται υψηλό, στη σύμβαση, που υπεγράφη από τις προηγούμενες αιρετές διοικήσεις της ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός –άγνωστο γιατί- δικαιούται να έχει σε κάθε αγώνα της Εθνικής 17 σεκιούριτι, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια!

Το κόστος της ΕΠΟ για το Καραϊσκάκη και οι 17 security του Ολυμπιακού!