MENU

Η ΕΠΟ είχε δώσει προθεσμία στις ΠΑΕ και στις Ενώσεις για να δηλώσουν ποιος ή ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, ως την Δευτέρα 20/6 στις 10 το πρωί.

Όμως η προθεσμία παρήλθε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και η ΠΑΕ Πλατανιάς, ήταν οι μοναδικές που δεν είχαν δηλώσει τους εκπροσώπους τους. Προφανώς επειδή το ξέχασαν, λόγω του ότι εκείνη την ημέρα ήταν και του Αγίου Πνεύματος…

Με τις δύο ΠΑΕ να είναι πλέον εκπρόθεσμες, η ΕΠΟ, αποφάσισε για λογαριασμό τους, να παρατείνει την προθεσμία ως την Τρίτη 21/6. Έτσι ο Ολυμπιακός δήλωσε την Τρίτη τον Θόδωρο Γιαννίκο, ενώ ο Πλατανιάς, προς τιμήν του, δεν δήλωσε κανέναν, αφού έχασε την αρχική προθεσμία και έτσι δεν θα ψηφίσει!

Ασφαλώς, η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ δεν θα είναι παράνομη ή παράτυπη, αφού η προθεσμία δόθηκε επίσημα.

Όμως εγείρεται δικαιολογημένα το εξής ερώτημα: Αν στην θέση του Ολυμπιακού ήταν η ΑΕΚ, ή ο ΠΑΟΚ, ή ο Παναθηναϊκός, δηλαδή ΠΑΕ οι οποίες δεδομένα θα καταψηφίσουν τον διοικητικό απολογισμό του Γκιρτζίκη (σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό), η ΕΠΟ θα έδινε την παράταση;

Ρητορικό το ερώτημα…

Ξέχασε… να δηλώσει εκπροσώπηση για την Γ.Σ. της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός!