MENU

Μπορεί την Κυριακή (29/5) ο Αστέρας Αμαλιάδας να επικράτησε στην έδρα του της Αχαϊκής με 1-0, ωστόσο τα επεισόδια στο εν λόγω ματς δεν έλειψαν.

Η αναμέτρηση την οποία παρακολουθούσαν 1.500 φίλοι και των δύο ομάδων, τινάχτηκε στον αέρα στο 92΄ μετά το γκολ που πέτυχε ο Κολοτούρος για λογαριασμό των πρωταθλητών Ηλείας, τέρμα το οποίο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς οι οποίοι υποστήριζαν ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή του τέρματος του Δρακόπουλου.

Αυτό είχε σαν συνέπεια οι παίκτες των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια, με τους Δούλο, Μπουτσικάκη και Θανάση Αντωνόπουλο από πλευράς γηπεδούχων να αποβάλονται, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Κωστή των φιλοξενούμενων. Την ίδια στιγμή ο παίκτης των «καναρινιών» Νίκος Τσολόπουλος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον προπονητή των γηπεδούχων Αλέξη Γαβριλόπουλο ο οποίος φέρεται να του έδωσε πέντε γροθιές.

Ο παίκτης των Αχαιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο αισθανόταν ζαλάδες και πονοκεφάλους από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή τόσο ο παίκτης όσο και οι παράγοντες της Αχαϊκής, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, μέσω της οποίας κάνουν γνωστό ότι θα καταθέσουν μήνυση για το περιστατικό εναντίον του τεχνικού του Αστέρα, την ίδια στιγμή που όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα καίνε τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική, χρειάζονται οι μεν Ήλειοι νίκη στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Εικοσιμίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο τους, ενώ οι δε Αχαιοί νίκη ή ισοπαλία απέναντι στον ΑΟ Τσιλιβή για να συμβεί το ίδιο και με αυτούς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αχαϊκής στο Facebook:

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

* Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα thematch.gr

Έπεσαν μπουνιές με προπονητή και παίκτη στην Αμαλιάδα (vid)