MENU

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας , όντας πλέον μόνη πρώτη βρίσκεται η Κόρινθος 2006. Το συγκρότημα του Σπύρου Παπακανέλλου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα λόγω του τέρματος που δέχτηκε από τον Ζήση, εν τούτοις κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Αρχικά στο 25΄ με σουτ του Αμπαδιωτάκη και εν συνεχεία λίγα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους όταν και ο Λίλιος επίσης με σουτ έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με συνέπεια να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Δημητριάδη από τον Μητσόπουλο. Ο Μπουλούμπασης ο οποίος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών ευστόχησε κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 3-1. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Σπύρου Παπακανέλλου είχε κι άλλες ευκαιρίες προκειμένου να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της , χωρίς ωστόσο να τα έχει καταφέρει.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα κατάφερε κόντρα στην ροή του αγώνα να φέρει το ματς στα ίσα. Αρχικά στο 62΄ με το σουτ του Ζάρκου και εν συνεχεία στο 69΄ όταν και ο Σαλαπάτας κέρδισε πέναλτι από τον Φίλη , το οποίο και εκτέλεσε ο ίδιος για να κάνει το 3-3. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίο κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο γκολ. Αρχικά με την κεφαλιά του Δημητριάδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φίλη και εν συνεχεία στο 84΄ όταν και ο Κοσμάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (Σπύρος Παπακανέλλος): Μούζος, Παππάς Γ., Φίλης, Ντερτιλής, Παππάς Τ., Αμπαδιωτάκης Κ., Μπουλούμπασης (62’ Κοσμάς), Αμπαδιωτάκης Μ. (73’ Παπαγεωργίου), Αράπογλου, Δημητριάδης, Λίλιος (84’ Κόκκας)

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Γιάννης Δουβίκας): Μητσόπουλος, Παινέσης Αλ., Γκαρμίρης, Μαλαχάτης, Βελέντζας Δ. (46’ λ.τρ. Γκάμπριελ), Σπυρόπουλος, Ξύδς (60’ Χουσελάς Π.), Γεώργαρης Ι. (46’ Ζάρκος), Σαλαπάτας, Μπούκης, Ζήσης

Μόνη πρώτη με πεντάρα η Κόρινθος 2006