MENU

Όπως ακριβώς συνέβη με όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων, έτσι και με τις αντίστοιχες του Αχαρναϊκού, του Παναιγιαλείου και της Ερμιονίδας, η απόφαση της πειθαρχική επιτροπής της «μικρής» λίγκας ήταν απαλλακτική.

Οι τρεις ομάδες δικάστηκαν βάσει εκθέσεων που απέστειλε στη χώρα μας –μέσω της UEFA- η εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης με την οποία συνεργάζεται εσχάτως και η ΕΠΟ.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 186/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 14.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 187/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 3.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 188/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και την ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 7.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)».

Αθώοι Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα για ύποπτα ματς